Nav šaubu, ka sīpolu gredzeni ir perfektas uzkodas.
Vienīgais veids, kā tās uzlabot, ir aizstāt rīvmaizi ar sadrupinātiem tortiljas čipsiem. Vislabākos sīpolu gredzenus var pagatavot no saldajiem sīpoliem, jo tie lieliski papildina sāļo čipsu garšu. Labāk sīpolus cep krāsnī nevis vāri eļļā, jo tāpat sanāks izcili kraukšķīgas uzkodas.
Sīpolu gredzeni ar tortiljas čipsiem
Sastāvdaļas:
2 saldie sīpoli;
30g universālo miltu;
500g sadrupinātu tortiljas čipsu;
3 sakultas olas
Šķir lapu tālāk, lai iepazītos ar raksta turpinājumu/pagatavošanas procesu
Tevi noteikti interesēs
- Dabas zīmju vērotājs Vilis Bukšs paziņo, kad Latvijā martā sagaidīsim pat +17 grādusby Sandra Ločmele
- Uz ”Oskara” ceremoniju kāds aktieris bija ieradies uzvilcis melnu cimdu – iemesls daudz dziļāksby Sandra Ločmele
- Ērkšķogu apstrāde pavasarī pret kaitēm – viena tējkarote uz litru ūdens un ogas būs kā plūmesby Anete Vītola