Pagatavošana:
- Krāsni uzkarsē līdz 230ºC temperatūrai un apsmidzina cepamo papīru ar eļļu.
- Sīpolus sagriež ripiņās un sadala gredzenos, paturot tikai lielos un veselos gredzenus. No 2 sīpoliem var iegūt 12 līdz 14 gredzenus.
- Katru gredzenu iemērcē olā,pēc tam miltos, tad atkal olā un čipsos. Pēc tam tos liek uz cepamā papīra un apsmidzina ar eļļu. Cep 20 līdz minūtes, vai kamēr sīpoli kļūst kraukšķīgi.
Avots: thrillist.com
Tevi noteikti interesēs
- 7. jūnijs ar īpašu nozīmi senču ticējumos – Medus rasas diena: dažas lietas, ko šajā dienā nedarīt, lai neaizbaidītu laimiby Laura Blūma
- Eksperti skaidro, kāpēc suņiem patiesībā nedrīkst dot vārītus kaulus un gaļuby Laura Blūma
- Producents atklāj, kā Sedokova spēja atgūties pēc notikumiem ar Timmu, kā arī atklāj, cik lielus ienākumus viņa šobrīd gūstby Sandra Ločmele