Pagatavošana:
- Krāsni uzkarsē līdz 230ºC temperatūrai un apsmidzina cepamo papīru ar eļļu.
- Sīpolus sagriež ripiņās un sadala gredzenos, paturot tikai lielos un veselos gredzenus. No 2 sīpoliem var iegūt 12 līdz 14 gredzenus.
- Katru gredzenu iemērcē olā,pēc tam miltos, tad atkal olā un čipsos. Pēc tam tos liek uz cepamā papīra un apsmidzina ar eļļu. Cep 20 līdz minūtes, vai kamēr sīpoli kļūst kraukšķīgi.
Avots: thrillist.com
Tevi noteikti interesēs
- No 19. septembra laika apstākļi mainīsies: sinoptiķi precizē prognozes nākošajai nedēļaiby Laura Andersone
- Zvans no sveša numura, tomēr zvanītājs uzreiz ”nomet” klausuli: eksperts paskaidroja, kāpēc tas ir bīstami jūsu maciņamby Sandra Vīgante
- Uzlika kakla siksnu un baroja ar nepiemērotu pārtiku: Krāslavas novada vietējie iedzīvotāji rīkojušies nesaprotami un nosodāmiby Laura Andersone