Pagatavošana:
- Krāsni uzkarsē līdz 230ºC temperatūrai un apsmidzina cepamo papīru ar eļļu.
- Sīpolus sagriež ripiņās un sadala gredzenos, paturot tikai lielos un veselos gredzenus. No 2 sīpoliem var iegūt 12 līdz 14 gredzenus.
- Katru gredzenu iemērcē olā,pēc tam miltos, tad atkal olā un čipsos. Pēc tam tos liek uz cepamā papīra un apsmidzina ar eļļu. Cep 20 līdz minūtes, vai kamēr sīpoli kļūst kraukšķīgi.
Avots: thrillist.com
Tevi noteikti interesēs
- Braucu ar taksometru un pamanīju kaut ko dīvainu uz šofera rokas, ko viņš turpināja spiest: kas tas irby Sandra Ločmele
- “Pirmo reizi dzirdu ko šādu…”: jauna latviešu meitene saraksta dziesmu, kas dažās stundās sasniedz miljonus skatījumu un “nozog” klausītāju sirdis (VIDEO)by Laura Blūma
- Seni tautas ticējumi: 8 lietas, ko nedrīkst darīt Lielajā Piektdienā, lai nepiesauktu neveiksmiby Laura Blūma