Pagatavošana:
- Krāsni uzkarsē līdz 230ºC temperatūrai un apsmidzina cepamo papīru ar eļļu.
- Sīpolus sagriež ripiņās un sadala gredzenos, paturot tikai lielos un veselos gredzenus. No 2 sīpoliem var iegūt 12 līdz 14 gredzenus.
- Katru gredzenu iemērcē olā,pēc tam miltos, tad atkal olā un čipsos. Pēc tam tos liek uz cepamā papīra un apsmidzina ar eļļu. Cep 20 līdz minūtes, vai kamēr sīpoli kļūst kraukšķīgi.
Avots: thrillist.com
Tevi noteikti interesēs
- No 20. jūlija piekļuve vairs nebūs pieejama svarīgai informācijai: WhatsApp ievieš jaunu noteikumuby Sandra Vīgante
- Tehnoloģiju eksperts paskaidroja, kāpēc krāpnieki paši pārtrauc zvanu, kad abonents nospiež atbildēšanas poguby Sandra Vīgante
- Tiek atjaunināta informācija par laikapstākļiem septembrī: ”Trakākais būs no oktobra sākuma”by Sandra Vīgante