Pagatavošana:
- Krāsni uzkarsē līdz 230ºC temperatūrai un apsmidzina cepamo papīru ar eļļu.
- Sīpolus sagriež ripiņās un sadala gredzenos, paturot tikai lielos un veselos gredzenus. No 2 sīpoliem var iegūt 12 līdz 14 gredzenus.
- Katru gredzenu iemērcē olā,pēc tam miltos, tad atkal olā un čipsos. Pēc tam tos liek uz cepamā papīra un apsmidzina ar eļļu. Cep 20 līdz minūtes, vai kamēr sīpoli kļūst kraukšķīgi.
Avots: thrillist.com
Tevi noteikti interesēs
- Kāds nobraukums automašīnai tiek uzskatīts par robežu: skaidroju “50% principu
- Ieraudzījis pazīstamu gredzenu viesmīles pirkstā, uzņēmējs uzdeva vienu vienīgu jautājumu uz kuru viesmīle nevarēja atbildēt
- Kas mainīsies, ieviešot digitālo eiro – un vai skaidrā nauda paliks apritē
- Labākās frizūras sievietēm pēc 50: idejas, kas piešķir apjomu smalkiem matiem
- Kāpēc iekšpagalmu nedrīkst nobruģēt: agrāk es minēju, bet tagad zinu droši un tāpēc tas ir aizliegts ASV
- 8 zīmes, kas liecina, ka konkrētais cilvēks jūs ciena pat tad, kad neesat blakus






