Pagatavošana:
- Krāsni uzkarsē līdz 230ºC temperatūrai un apsmidzina cepamo papīru ar eļļu.
- Sīpolus sagriež ripiņās un sadala gredzenos, paturot tikai lielos un veselos gredzenus. No 2 sīpoliem var iegūt 12 līdz 14 gredzenus.
- Katru gredzenu iemērcē olā,pēc tam miltos, tad atkal olā un čipsos. Pēc tam tos liek uz cepamā papīra un apsmidzina ar eļļu. Cep 20 līdz minūtes, vai kamēr sīpoli kļūst kraukšķīgi.
Avots: thrillist.com
Tevi noteikti interesēs
- Būs modē visu gadu! 2025.gada aktuālākie somu modeļi: modes dāmas jau tās steidz izpirktby Laura Blūma
- Alla Pugačova un Maksims Galkins tomēr nepaliks dzīvot Kiprā: pāris ir izvēlējies citu valsti, kur vēlas apmestiesby Laura Blūma
- Lai arī precējušies, par visu maksāja atsevišķi – pat par komunālajiem Jaunās teikas dzīvoklī; Tas beigās noveda līdz skumjam iznākumamby Laura Blūma