Kā ar seksu nodarbojas transeksuāls vīrietis? Puisis no ASV atbild uz jautājumiem.

Džesijs atbildēja uz visiem jautājumiem gana izsmeļoši – ja arī nejutās ērti par kādu pārejas vai seksuālo aspektu runāt, bez atbildes neatstāja.

Kādā stadijā pašlaik ir tavs pārejas process un cik tālu domā ar to iet?

Es pašlaik izeju hormonu terapiju – injicēju sev testosteronu augšstilbā reizi divās nedēļās. Kā tikko izdomāšu kā panākt, lai mana apdrošināšana nosedz man krūšu samazināšanas operāciju, tad veikšu arī to. Paralēli es apsaitēju savas krūtis ikdienā. Testosterona ietekmē krūtis ir kļuvušas mazāk tvirtas, attiecīgi tās ir vieglāk apsaitēt.

Tā kā pagaidām nav iespējams operācijas ceļā iegūt pilnīgi funkcionējošu, pilnvērtīgu vīrieša dzimumlocekli, tad dzimuma maiņas operāciju veikt netaisos. Testosterona terapijas ietekmē, klitors var izaugt aptuveni 7-10 centimeturs garš – tas pagaidām ir “autentiskākais” variants dzimumloceklim, ko var sasniegt, kamēr medicīna šajā jomā nav attīstījusies.

Ja runājam par fizioloģiskajām izmaiņām, tad es esmu novērojis pārmaiņas kaunuma apmatojuma ziņā – tagad matiņi ir kļuvuši plānāki, taču parādījušies nedaudz arī uz vēdera un cirkšņos.

Ja runājam par emocionālajām izmaiņām, tad es neesmu palicis agresīvs un dusmīgs, izejot testosterona terapiju, kā varētu likties. Es jūtu, ka ar katru injekciju esmu aizvien tuvāk savai patiesajai būtībai.

 

Kā tu nodarbojies ar seksu? Vai pārejas periods ir seksuālo dzīvi kā ietekmējis?

Es esmu homoseksuāls – ar seksu nodarbojos ar sievietēm. Man bieži jautā kā es nodarbojos ar seksu un man nepatīk ieslīgt detaļās. Parasti atbildu, ka ar partneri darām to, kas mums abiem rada baudu, piebilstot, ka sekss ir vairāk kā fiziskas tuvības iegūšana.

Pārejas periods seksuālo dzīvi man ir tikai uzlabojis. Padomā tikai – ja klitoram ir 8000 nervu galu, bet dzimumloceklim tikai 4000 – ja testosterona ietekmē klitors palielinās, tad man ir vairāki veidi kā stimulēt šo ķermeņa daļu un es izjūtu vairāk baudas. Un, ja iepriekš es izjutu orgasmu tikai iegurņa zonā ar nelielām atbalsīm visā ķermenī, tad tagad izjūtu intensīvus orgasmus iegurņa, vēdera un kāju zonā ar atbalsīm pa visu ķermeni.

Priekšspēle mani īpaši uzbudina, ja partnere mani uztver, runā un attiecas kā pret vīrieti.

 

Vai tu izmanto falla imitatoru, lai nodarbotos ar seksu?

Nē – man likās, ka pārejas periodā falla imitators man liktu sajusties kā pilnvērtīgam vīrietim, taču tā vietā es izjūtu sava veida skaudību. Ir tik drausmīgi sniegt baudu savai partnerei un tajā brīdī neizjust fiziski neko. Sekss man ir kas vairāk par locekļa ievadīšanu vagīnā.

 

Vai tu izmanto bikšu ieliktņus, lai radītu vizuālu iespaidu, ka tev ir dzimumloceklis?

Nē. Man pagaidām vizuāli ir interesanti saglabāt androgīnu izskatu.

 

Vai tevi sievietes tagad uzbudina vairāk?

Ja iepriekš kā sievietei man bija nepieciešams priekšspēles laikā izfantazēt kādu seksuālu scenāriju, lai uzbudinātos, tad tagad mani uzbudina sievietes ķermenis un viņas klātbūtne.

Lasi vēl: Lūk kāda nozīme ir “izmēram” pēc sieviešu domām; Speciālistu viedoklis un padomi

Avots: huffingtonpost.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment