Kāda ir katras zodiaka zīmes kaitinošākā rakstura īpašība?

Dvīņi

Dvīņi ir neparedzami, un ne labā veidā. Viņi nepārtraukti rada jaunus plānus un tad atceļ tos pēdējā brīdī, jo nespēj ne pie kā pieturēties un ātri pārdomā.

 

Vēzis

Vēži mēdz būt pārāk jūtīgi un nedroši. Viņiem vajag apstiprinājumu no citiem par visu, ko viņi dara, citādāk vēži uzreiz domās, ka tas ir kaut kas slikts un ka tu viņus ienīsti.

Lauva

Viņi ir mazliet pārāk iedomīgi. Lauvām ir mazliet sakāpināts ego, kas dažreizi liek viņiem noticēt, ka viņi ir lieliskāki par visiem citiem un nekad nekļūdās.

Jaunava

Jaunavas ir perfekcionisti, kas slikti uztver citu cilvēku kritiku un nepavisam nav fleksibli. Ja viņi ir izdomājuši specifisku veidu, kādā rīkoties noteiktā situācijā, nekāda kritika nespēs likt viņiem mainīties, un bieži vien tas citus nokaitinās.

Svari

Svari pārāk daudz vilcinās un mēģina izpatikt citiem. Viņiem ir grūtības pieņemt lēmumus, kas bieži beigās nostāda viņus situāciju vai izvēļu priekšā, no kurām viņi vislabāk būtu gribējuši izvairīties. Viņi pārāk ļoti cenšas izvairīties kādu aizvainot.

Skorpions

Viņi ir paštaisni un, kaut arī izskatās nekaitīgi no ārpuses, patiesībā ir manipulatīvi un spēlē pēc saviem noteikumiem. Viņi ir cilvēki, par kuriem mēdz teikt, ka tie ir “ar divām sejām”.

Strēlnieks 

Strēlnieki bieži vien ir pārāk sekli un virspusēji, un vienmēr grib izmēģināt jaunākos, karstākos trendus. Un mēģina pierunāt arī visus savus draugus tos izmēģināt.

Mežāzis

Nelokāmi un pašcentriski. Kaut arī mežāži izskatās kautrīgi, viņi liks lietā visus līdzekļus, lai iegūtu to, ko vēlas. Viņi ir stūrgalvīgi un vienmēr uzskata, ka pašiem ir taisnība, tāpēc dažreiz citu acīs viņi kļūst par kretīniem.

Ūdensvīrs

Viņi nav patiesi pret sevi un pārāk ļoti cenšas būt kaut kas, kas viņi nav. Uz to ir kaitinoši noskatīties, jo galu galā ūdensvīriem šie centieni liek izskatīties par dīvaiņiem, kuri paši nesaprot, ko dara.

Zivis

Zivis nekad neko neizdara laicīgi, un vienmēr atrodas it kā citā, savā sapņu pasaulē. Tāpēc citiem cilvēkiem bieži ir sajūta, ka šīs zīmes pārstāvji vienmēr ir pa pusei aizmiguši.

 

Avots: sun-gazing.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment