Šeit būs piemēri, kādas tendences pasaulē valda šobrīd:
- Owling jeb “pūčošana”
Tā ir pietupiena poza, ar nolaistām rokām gar sāniem. Tu tupi, sēdi un novēro uz jebkuras horizontālas virsmas- galds, kāda marga vai kas cits. Nosaukums šai tendencei, acīmredzot, ir radies no pūces, kuras apveidus un uzvedību tu atdarini, tupot uz galda malas.
- Leisure diving jeb “niršana atpūtas brīdī”
Foto mirklī tiek iemūžināts brīdis, kad tu esi palēcies gaisā pirms ieniršanas ūdeni. Bet tas nav vienkāršs palēciens. Tu radi iespaidu, ka tu esi pilnīgi atslābis, vari būt ietērpts savā uzvalkā, vai lasi kādu grāmatu, ēd brokastis vai dari jebko citu, ko tu dari bez stresa brīžos ikdienā.
Cilvēki, kuri piekopj šo tendenci, skaidro, ka šī veida niršana attēlo sevī cilvēku, kurš vienlaikus ir gan ekstrēms, gan maksimāli atslābis. Šī darbība savieno gandrīz nesavienojamo.
- Pārtapšana par kolonnu jeb ”pillaring”
Bieži dēvēta par ”vertikālo plankošanu”, jo šī tendence ir māksla stāvēt pēc iespējas taisnāk, stabilāk un nemaz nekustēties. Pārtopi par stabu vei kolonnu. Šo arī ir daudz drošāk un vieglāk piekopt, jo neprasa tādu piepūli un nav iespējas iegūt fiziskas traumas.
- Teapotting jeb “tējkannings”
Šo pozu tu ieņem jebkurā situācijā, jo atbilstošas un pareizas situācijas vienkārši nav. Tu mēģini atdarināt ar savu ķermeni tējkannas aprises. Ieliec vienu roku sānos, kā osiņu, un otru roku, saliektu izvirzi uz otriem sāniem- kā kannas snīpi. Šī nodarbe arī ir ar ļoti zemu bīstamības pakāpi.
- Cone-ing jeb “konusošana”
Konusošana ļoti iespējams ir interaktīvākā tendence kāda ir bijusi, jo savā darbība tu neesi viens. Dalībnieks jeb konusotājs iebraucamajās ēdnīcās, kā ātrās apkalpošanas restorāni, pasūta saldējumu un, saņemot to no pārdevēja, satver saldējumu aiz pašas saldējuma daļas nevis aiz vafeles jeb konusa. Ļoti bieži pārdevēji ir vieglā šokā, kad tu brauc prom ar saldējumu rokā.
Avots: businessinsider.com
Tevi noteikti interesēs
- Banka “Citadele” brīdina: liela daļa Latvijas iedzīvotāju var palikt bez pienācīgas pensjas
- Bukmeikeri atklāj savas prognozes par “X Faktora” sestās sezonas uzvarētāju: ”Ar 50% varbūtību”
- Lūcijas diena 13. decembrī: dabas vērotājs Vilis Bukšs atklāj, kāpēc īpaša nozīme ir vilkačiem un kādu ziemu varam gaidīt vēl
- Uzkoda Jaunajam gadam, kas saglabājas ilgāk svaiga par salātiem: nav pat jāstājas pie plīts, un tā vienmēr kļūst par galda rotu
- “Omniva”, “DPD” un “Venipak” brīdina visus iedzīvotājus: ”To ir jāizdara pēc iespējas ātrāk”
- Rimi veikalos gaidāmas lielas izmaiņas – Latvijā visu ieviesīs jau pēc 4 mēnešiem













