Pagatavošanas gaita:
Pirmais solis it attīrīt kabaci un sēklām un sagriezt kubiņos. Tad tos liek lielā katlā un pievieno ķiploku.
Tad pievieno nelielu saišķīti sakapātu diļļu, 9% etiķi un saulespuķu eļļu.
Tad pievieno sāli, cukuru un melnos piparus.
Visu kārtīgi samaisu un atstāju marinēties uz 3-4 stundām.
Pēc tam, kad pagājušas iepriekš minētās stundas, kabačus pilda tīrās burkās līdz pat pašai augšai. Burkām viegli uzliek vākus.
Tad burkas jāsterilizē. Es ņemu lielu katlu un apakšā ieklāju nelielu dvieli. Katlā lieku burkas un piepildu ar karstu ūdeni.
Pagaidu, kad ūdens uzvārās un tad uz vidējas uguns karsēju apmēram 20 minūtes. Katlam virsū lieku vāku.
Tad karstās burkas uzmanīgi ņemu ārā no katla un cieši aizvākoju. Apgriežu burkas otrādi, apsedzu ar segu, līdz tās atdziest. No šī sastāvdaļu daudzuma man sanāk četras 700 gramu burciņas.
Labu apetīti, dārgie lasītāji! Ja nolemjat gatavot kabačus pēc manas receptes, komentāros atstājiet savu viedokli un dalieties ar savām cukini konservēšanas receptēm. Es ļoti priecāšos par jūsu atsauksmēm!
Tevi noteikti interesēs
- Jau 5 gadus jūsu mājai vai dzīvoklim jābūt konkrēti aprīkotam, lai izvairītos no soda: ”VUGD var ierasties nebrīdinot”
- Es desiņas vairs necepu pannā: ieraudzīju, kā tās gatavo restorānā, un tagad daru tieši tāpat
- Kā decembra sākumā pareizi pabarot Ziemassvētku kaktusu, lai tas Jaunajā gadā priecētu ar bagātīgu ziedēšanu
- Iedzīvotājiem tiek atgādināts, ka šādas būves nedrīkst celt uz savas zemes bez saskaņošanas – jūs var sodīt
- Ielaidu dzīvot māsu ar ģimeni savā Rīgas centra dzīvoklī, tomēr drīz vien saņēmu kaimiņu sūdzības; skaidroju gūtās mācības un situāciju
- Marikas sirds atklāsme: “Šādā vecumā ir grūti atrast patiesumu” jeb kā ienākumi ietekmē iepazīšanos


















