Pagatavošanas gaita:
Pirmais solis it attīrīt kabaci un sēklām un sagriezt kubiņos. Tad tos liek lielā katlā un pievieno ķiploku.
Tad pievieno nelielu saišķīti sakapātu diļļu, 9% etiķi un saulespuķu eļļu.
Tad pievieno sāli, cukuru un melnos piparus.
Visu kārtīgi samaisu un atstāju marinēties uz 3-4 stundām.
Pēc tam, kad pagājušas iepriekš minētās stundas, kabačus pilda tīrās burkās līdz pat pašai augšai. Burkām viegli uzliek vākus.
Tad burkas jāsterilizē. Es ņemu lielu katlu un apakšā ieklāju nelielu dvieli. Katlā lieku burkas un piepildu ar karstu ūdeni.
Pagaidu, kad ūdens uzvārās un tad uz vidējas uguns karsēju apmēram 20 minūtes. Katlam virsū lieku vāku.
Tad karstās burkas uzmanīgi ņemu ārā no katla un cieši aizvākoju. Apgriežu burkas otrādi, apsedzu ar segu, līdz tās atdziest. No šī sastāvdaļu daudzuma man sanāk četras 700 gramu burciņas.
Labu apetīti, dārgie lasītāji! Ja nolemjat gatavot kabačus pēc manas receptes, komentāros atstājiet savu viedokli un dalieties ar savām cukini konservēšanas receptēm. Es ļoti priecāšos par jūsu atsauksmēm!
Tevi noteikti interesēs
- Kurzemes pusē manīti daudz lielāki un spēcīgāki dzīvnieki par alni: braucot pa šiem ceļiem jābūt uzmanīgiem (+VIDEO)
- Karaliskas vakariņas no vienkāršām sastāvdaļām: “ātrais plovs” 25 minūšu laikā
- Kāpēc kaķis metas pie kājām un kož – un kā nekādā gadījumā nevajadzētu reaģēt
- Vectētiņa recepte – garšīgi un ātri pagatavojami kartupeļu pīrādziņi: mīklas maz, pildījuma daudz
- Eksperti brīdina, ka lielu naudas summu glabāšana bankas kartē nav laba ideja: stāsta kāpēc
- Kas patiesībā dara cilvēkus laimīgus pensijā: 5 galvenie faktori un finanses nav viens no tiem















