Šādi pagatavoti kabači iznāk ļoti smaržīgi un garšīgi, un tie ir ideāli piemēroti kā uzkoda.
Kabaču sezona vēl nav tālu, bet šo dārzeni jau tagad var iegādāties jebkurā lielveikalā vai tirgū. Tas ir viens no daudzpusīgākajiem sezonas produktiem, jo ir daudzu garšīgu ēdienu sastāvdaļa.
Kabači ir pazīstami ar savu kraukšķīgo un maigo tekstūru. Kad tie ir svaigi un pareizi pagatavoti, tie saglabā patīkamu kraukšķīgumu, kas piedod ēdienam interesantu kontrastu. Kabači ir ar vieglu, neitrālu garšu, kas labi uzsūc garšvielas un citas sastāvdaļas. Tas padara tos par lielisku pamatu dažādiem ēdieniem, ļaujot pavāriem eksperimentēt ar dažādām garšām un garšvielu kombinācijām.
Kabačus var pagatavot dažādos veidos – grilēti, cepti, sautēti, tvaicēti vai pat izmantoti svaigi salātos. Šī daudzveidība padara kabačus par universālu sastāvdaļu, ko var pielāgot dažādiem ēdieniem un ēdienu gatavošanas metodēm.
Kabači ir bagāti ar vitamīniem un minerālvielām, piemēram, vitamīniem A, C un B6, kā arī folijskābi un kāliju. Tie ir arī zemu kaloriju un augstu šķiedrvielu avots, kas veicina veselīgu uzturu un gremošanu.
Kabaču zaļā miza un baltais iekšējais mīkstums piešķir ēdieniem pievilcīgu vizuālo izskatu. Tās ir arī pieejamas dažādās krāsās, piemēram, dzeltenas, kas ar pievienot krāsu ēdienam.Kabači ir ātri un viegli sagatavojami, kas padara tos par praktisku izvēli gan ikdienas maltītēm, gan īpašiem gadījumiem.
Iesakām jums pagatavot kabačus korejiešu gaumē.
Sastāvdaļas
2 kabači
2 burkāni
3-4 ķiploku daiviņas
1 tējkarote sāls
2 tējkarotes cukurs
Sarkanie asie pipari pēc garšas
Malti melnie pipari pēc garšas
1 tējkarote koriandrs
1 ēdamkarote 9% etiķis
50 ml karsta augu eļļa
1 ēdamkarote sezams (baltais un melnais)
Pagatavošanas metode
Nomizojiet burkānus, sarīvējiet tos uz korejiešu rīves. Tādā pašā veidā sarīvē kabačus.
Ķiplokus izspiež caur presi.
Dziļā bļodā samaisa visas sastāvdaļas, uz pāris stundām ievieto ledusskapī.