Šī recepte ir patiešām vislabākā! Esmu izmēģinājusi citas, bet vienmēr atgriežos pie šīs. Un es neesmu vienīgā!
Kabači labi absorbē marinādes garšu, padarot tos ļoti garšīgus pēc konservēšanas. Tie saglabā savu struktūru un garšu, radot patīkamu tekstūru un aromātu. Konservēti kabači ir ļoti daudzpusīgi. Tos var izmantot kā uzkodu, pievienot salātiem, sviestmaizēm, zupām vai kā garnējumu dažādiem ēdieniem.
Konservēti kabači var ilgi saglabāties, nodrošinot piekļuvi šim dārzenim visa gada garumā bez nepieciešamības pēc svaigiem kabačiem.
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksti beigās!
KĀ PAGATAVOT:
Es sagriezu kabačus riņķos. Mizu nenoņemu. Šim pagatavošanas veidam parasti izmantoju jaunus kabačus. Ja jūs gatavojaties izmantot pārgatavojušos kabačus, tad jums jāizņem sēklas.
Kāpēc pieredzējušas saimnieces liek tualetes papīru skapī; kur es biju agrāk, ka to nezināju
Es nomizoju un sasmalcinu ķiplokus (ne pārāk smalki).
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Irēna (52) ielūdza uz vakariņām kavalieri, bet kunga sastrādātais spieda viņu jau pēc brīža izlikt pa durvīm
- Cieņas robežas kāzās: kāpēc dēla māti nosēdināja pie personāla galda un kā šo situāciju atrisināja pati Dace
- Modris mani nosauca par “izēdāju” ‒ kāda bija summa uz Rimi čeka, kas izraisīja nesaskaņas un gala risinājums
- Strādāju par biļešu kontrolieri Rīgā 9 gadus: stāstu, kādas ir muļķīgākās bezbiļetnieku taisnošanās, un kā es uzreiz pamanu “zaķus”
- Trīs Zodiaka zīmes, kuras gada noslēgumā piedzīvos lielāko transformāciju: astrologu skatījums
- Mana vīramāte pa kluso “aizņēmās” no mūsu makiem, uzskatot to par īres maksu – kā mēs atrisinājām šo situāciju











