Kabaču krēmzupa ar kartupeļiem un zaļumiem

Šai kabaču krēmzupai ir salda garša, pateicoties burkāniem, saldajiem kartupeļiem un sīpoliem, kas pagatavoti uz sviesta.

Pagatavosim šo brīnišķīgo vasara kabaču krēmzupu ar pētersīļu un piparmētru pildījumu.

Sastāvdaļas:

75 g (6 ēdamkarotes) sviesta;
1 vidējs sīpols;
1/2 tējkarotes sāls;
1 kg kabači;
2 burkāni;
1 liels kartupelis;
4 glāzes vistas buljona.

Zaļajai mērcei:

3/4 glāzes svaigu piparmētru lapu;
1/2 tase svaigu pētersīļu lapu;
1 zaļā sīpollociņi;
1/4 tase olīveļļas;
2 ēd.k. karotes ūdens;
1/4 tējkarotes sāls.

Pagatavošana:

Sagatavojiet nepieciešamās sastāvdaļas.

Nomazgājiet, nomizojiet un sagrieziet burkānus šķēlēs.

Arī kabačus nomazgā un sagriež pusapļās daiviņās.

Izkausējiet sviestu lielā katliņā uz mērenas uguns. Sīpolu nomizo un sagriež pusgredzenos.

Lasi vēl: Iesildīšanās smadzenēm: risinām uzdevumus un attīstām vērību

Pēc tam apcepiet to ar sāli, maisot, līdz tas ir mīkstas, apmēram 8 minūtes.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment