Iesijājam maisījumā miltus un cepamo pulveri, samaisām. Atstājam uz 10 minūtēm, lai masa sabiezē.
Pannā ar augu eļļu uz vidējas liesmas apcepam pankūkas no abām pusēm līdz tās kļūst zeltaini brūnas.
Pankūkas vislabāk pasniegt ar skābo krējumu/majonēzi, ķiplokiem un zaļumiem.
Sastāvdaļas:
1,3 kilogrami kabaču;
7 ēdamkarotes miltu ar kaudzi (ja kabači ir pārāk ūdeņaini, pievieno vēl pāris ēdamkarotes miltu);
6 nelielas ķiploku daiviņas;
2 olas;
2 ēdamkarotes majonēzes;
1 tējkarote cepamā pulvera;
1 tējkarote sāls;
Malti melnie pipari pēc garšas.
Lasi vēl: Ja tev restorānā tiek iedota šāda ēdienkarte, nekavējoties celies un dodies projām! Lūk, kāpēc…
Priecāsimies, ja pastāstīsi par šo lielisko recepti arī draugiem sociālajos tīklos. Kabaču sezona Latvijā joprojām turpinās uz urrā! Turklāt brangās ražas dēļ kabači šogad nopērkami ļoti lēti.
Tevi noteikti interesēs
- Sinoptiķi pastāstījuši, kāds laiks gaidāms pēc 11.maija – patīkamas pārmaiņas netiek solītasby Sandra Ločmele
- Krējumā sautētas vistas sirsniņas – vienkārša, ekonomiska un garda maltīteby Anete Vītola
- Maijs bija aprīlī. Sinoptiķis vīlies par jauno prognozi: “Mēs nevaram runāt par siltumu”by Sandra Ločmele