Iesijājam maisījumā miltus un cepamo pulveri, samaisām. Atstājam uz 10 minūtēm, lai masa sabiezē.
Pannā ar augu eļļu uz vidējas liesmas apcepam pankūkas no abām pusēm līdz tās kļūst zeltaini brūnas.
Pankūkas vislabāk pasniegt ar skābo krējumu/majonēzi, ķiplokiem un zaļumiem.
Sastāvdaļas:
1,3 kilogrami kabaču;
7 ēdamkarotes miltu ar kaudzi (ja kabači ir pārāk ūdeņaini, pievieno vēl pāris ēdamkarotes miltu);
6 nelielas ķiploku daiviņas;
2 olas;
2 ēdamkarotes majonēzes;
1 tējkarote cepamā pulvera;
1 tējkarote sāls;
Malti melnie pipari pēc garšas.
Lasi vēl: Ja tev restorānā tiek iedota šāda ēdienkarte, nekavējoties celies un dodies projām! Lūk, kāpēc…
Priecāsimies, ja pastāstīsi par šo lielisko recepti arī draugiem sociālajos tīklos. Kabaču sezona Latvijā joprojām turpinās uz urrā! Turklāt brangās ražas dēļ kabači šogad nopērkami ļoti lēti.
Tevi noteikti interesēs
- “Bez manas pensijas tu neiztiksi,” mans vīrs ķiķināja, “Trīs mēnešu laikā es aizbraucu uz Jūrmalu”
- No jaunā gada konkrētos lielveikalos tiek ieviestas būtiskas pārmaiņas: ”Esam sagaidījuši arī Latvijā”
- Tikai pēc daudziem gadiem es sapratu, kāds ir pareizais līdzeklis veļas mašīnā, lai iegūtu ideālu rezultātu
- Patīkami jaunumi ”Swedbank” un ”SEB banka” klientiem – paplašinās pakalpojumu funkcijas
- “Es pacietīšu dzīvokļa dēļ” teica mans vīrs pēc 23 gadiem kopdzīves gadiem- tagad viņš dzīvo viens īrētā dzīvoklī
- No šīs dienas ienāks pavasaris: sinoptiķi brīdina par anomāliju, kura reti tiek novērota decembrī











