Kabaču pankūkas, kas liks tev sajūsmā noelsties! Garšīga un ļoti vienkārša recepte

 

Iesijājam maisījumā miltus un cepamo pulveri, samaisām. Atstājam uz 10 minūtēm, lai masa sabiezē.

Pannā ar augu eļļu uz vidējas liesmas apcepam pankūkas no abām pusēm līdz tās kļūst zeltaini brūnas.

Perseīdu zvaigžņu lietus sāksies jau 17. jūlijā; Līdz kuram datumam jūs varat vērot krītošās zvaigznes

 

Pankūkas vislabāk pasniegt ar skābo krējumu/majonēzi, ķiplokiem un zaļumiem.

 

 

Sastāvdaļas:

1,3 kilogrami kabaču;

7 ēdamkarotes miltu ar kaudzi (ja kabači ir pārāk ūdeņaini, pievieno vēl pāris ēdamkarotes miltu);

6 nelielas ķiploku daiviņas;

2 olas;

2 ēdamkarotes majonēzes;

1 tējkarote cepamā pulvera;

1 tējkarote sāls;

Malti melnie pipari pēc garšas.

Lasi vēl: Ja tev restorānā tiek iedota šāda ēdienkarte, nekavējoties celies un dodies projām! Lūk, kāpēc…

Priecāsimies, ja pastāstīsi par šo lielisko recepti arī draugiem sociālajos tīklos. Kabaču sezona Latvijā joprojām turpinās uz urrā! Turklāt brangās ražas dēļ kabači šogad nopērkami ļoti lēti.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment