Šo recepti neiespējami nemīlēt! Pagatavotas pēc tās, kabaču pankūkas būs lieliskas gan brokastīs, gan pusdienās, un vakariņās tās var kalpot kā lieliska piedeva pamatēdienam.
Jāpiebilst, ka šīs maltītes pagatavošana ir ļoti vienkārša, un nav jābūt lielam pavāram, lai viss izdotos lieliski.
Kabači ir dārzeņi ar maigu un svaigu garšu, kas piešķir pankūkām patīkamu vieglumu. Turklāt kabaču dabiskais mitrums un maigums padara pankūkas mīkstas un sulīgas. Protams arī šo recepti var pielāgot – pankūkas var pielāgot dažādām gaumēm, pievienojot sieru, ķiplokus, zaļumus vai citas sastāvdaļas, kas papildina kabaču garšu.
Ķeramies pie receptes un pagatavošanas. Precīzas sastāvdaļas atradīsiet raksta beigās!
Ja tev restorānā tiek iedota šāda ēdienkarte, nekavējoties celies un dodies projām! Lūk, kāpēc…
VIDEO:
Pagatavošanas process. Te ir vairākas svarīgas detaļas un triki, kuri ir jāievēro.
Pagatavošana:
Sarīvējam kabačus uz rupjas rīves. Nav nepieciešams nospiest lieko mitrumu. Pievienojam olas, majonēzi, sāli, piparus un caur presi izlaistus ķiplokus. Pēc vēlēšanās varam pievienot dilles un/vai citus zaļumus.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Iztērēju visu Māra ietaupījumus un uzrīkoju sev pamatīgu Vecgada vakaru Taizemē; kas viņam par to bija sakāms
- Mājās sāka tecēt ūdens krāns, apjuku un nezināju ko darīt: skrēju pie kaimiņa – vēlāk par mums sāka tenkot
- Cilvēki, kuri aiziet pensijā laimīgi un paliek tādi arī ilgtermiņā, parasti piekopj šos 7 ikdienas paradumus
- Visi brauca pie manis, lai par velti nosvinētu Vecgada vakaru – uztaisīju viņiem joku un aizslēdzu durvis
- “Cik ļoti laiki ir mainījušies” teica mana vīramāte, kad es sacēlu vētru par Omnivas kurjeru, kas kavējas; “Agrāk tādu pat nebija”
- Meteorologs Toms Bricis: brīvdienās iestāsies kārtīga ziema, bet no 15. decembra viss strauji mainīsies











