Kad dēls atveda jauno draudzeni uz mājām Rīgu, bet pēc šīs reizes tas vairs nekad neatkārtosies

Mēs visi zinām stāstus par to, ka slinkām meitenēm ir grūti atrast vīru. Kurš gan tādas vēlētos, un tas tiek uzskatīts par kauna lietu. Šodien publicējam stāstu no vīramātes skatpunkta, kura ir vīlusies savā vedeklē.

Slinka meitene – izaicinājumi ģimenē

„Dēlam ir 30 gadi. Nesen pārcēlās uz īrētu dzīvokli, teica, ka atradis sev līgavu. Es nesen aizgāju pie viņiem astoņos no rīta bez brīdinājuma un biju pārsteigta. Nekad neko tādu nebiju redzējusi: ledusskapis tukšs, atkritumi neiznesti, bet viņa mierīgi guļ. Protams, es uzreiz piezvanīju dēlam uz darbu un pastāstīju par visu.

 

Iepriekšējās meitenes vienmēr bija čaklas un lieliskas saimnieces. Bet tikko sākuši dzīvot kopā ar šo, un, lūk, tāda attieksme. Vai tā uzvedas meitene, kura patiešām grib apprecēties?

Nez kāpēc dēlam nekad neveicās ar iepriekšējām meitenēm. Vienu brīdi viņi bija kopā, tad atkal šķīrās. Maksimums, ko viņi izturēja, bija pusgads. Es jau cerēju, ka beidzot viņš būs atradis īsto, ar kuru paliks kopā visu mūžu. Mans dēls ir mājas cilvēks, viņam patīk komforts un mājīgums. Viņš jau ir gatavs ģimenes dzīvei un bērniem.

 

Viņš tiecas būt izcils tēvs saviem pēcnācējiem. Viņš spēj uzņemties atbildību un ir arī labi nodrošināts. Mans dēls ir godīgs un kārtīgs cilvēks, un es ļoti gribētu, lai viņš atrastu sev piemērotu partneri.

 

Pati nestrādā un dzīvo par viņa naudu

Viņa tikai zin kā pavadīt laiku telefonā un klejot pa kafejnīcām ar draudzenēm. Viņa nestrādā un dzīvo no viņa ienākumiem. Vismaz būtu labi, ja viņa parūpētos par mājas darbiem!

Kā viņa plāno audzināt bērnus? Izskatās kā meitene no ielas: košs make-up, īsi svārki un spilgti nagi. Kā tā var rīkoties! Un kāpēc mans Kristaps vispār ir izvēlējies tādu? Iespējams, viņš nemāk saskatīt kārtīgas sievietes, un tāpēc iepazīstas ar tādām, kas tikai izskatās pēc “pa gaisiem”.

Es speciāli atnācu agrāk, kamēr dēls vēl bija darbā, lai pārbaudītu situāciju. Arī tad, kad viņam bija iepriekšējās attiecības, es dažkārt ciemojos, bet nekad nebiju redzējusi kaut ko tādu! Iepriekš bija tikai sīkumi: šķīvis izlietnē vai negludināti Kristapa krekli. Viņš ceļas pussešos, lai paspētu uz darbu.

 

Viņai būtu jāpielāgojas viņa ikdienas grafikam, jānodrošina, lai apģērbs vienmēr būtu tīrs, un jāpasniedz brokastis.

 

Viņa tikai prot pasūtīt ēdienu no vietējās kafejnīcas un izmantot uzkopšanas firmas pakalpojumus. Viņa pat nezina, kā gatavot ēst! Brokastis ir svarīgākā ēdienreize, no kuras atkarīgs darbaspējas, veselība un garastāvoklis. Kā var nerūpēties par savu vīrieti, ja vienlaikus paspēj iet uz manikīru vai fitnesu?

Agrāk sievietes bija citādākas: vispirms viņas domāja par vīru, gatavoja ēst, uzkopa māju, mazgāja un gludināja veļu. Tagad pat draudzenēm ir neērti stāstīt, ar ko mans dēls dzīvo. Visi kaimiņi smiesies!

 

Sievietei vajadzētu vairāk koncentrēties uz ģimeni un mājīguma nodrošināšanu, nevis uz savu izskatu. Kādi saloni, ja māja ir netīra un ledusskapis tukšs? Ja viņa būtu parūpējusies par māju, sporta zāles apmeklēšana nebūtu tik svarīga.

 

Es viena audzināju dēlu, strādājot divos darbos, lai viņam nekad nebūtu nekādu trūkumu. Izaudzināju un izskoloju viņu, vienmēr cenšoties sniegt labu dzīvi. Taču viņš turpina attiecības ar dažādām meitenēm un pat neskatās uz saimnieciskām un kārtīgām. Un ar šo sievieti viņš iepazinies iepazīšanās vietnē!

Vai ir iespējams atrast kādu normālu cilvēku šādā vietnē? Es esmu pārliecināta, ka tās jaunkundzes tur tikai cenšas atrast kādu finansiāli nodrošinātu vīrieti.

Turklāt viņa izturas pret savu suni kā pret mazu bērnu: pērk tam apģērbu, ved pastaigās, un suns ēd tikai izmeklētu barību. Man šķiet, ka tuvākajā nākotnē no viņas nebūs mazbērnu. Nezinu, kā rīkoties. Pat nevēlos viņu redzēt, bet ir jāseko, kā dzīvo mans dēls. Es viņu mīlu un pārdzīvoju, vēloties, lai viņš būtu laimīgs.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment