Kad māja ir pilna ar viesiem, aizdedziet sērkociņu un iemetiet to tualetes podā

 

Kā pareizi veikt rituālu: soli pa solim instrukcijas

Lai rituāls būtu efektīvs, ir svarīgi ievērot noteiktu darbību secību un saglabāt nodomu telpu attīrīt un aizsargāt. Tālāk ir sniegti soli pa solim sniegti norādījumi.

Sagatavošana. Kad viesi ir izgājuši no mājas, dodieties uz vannas istabu vai tualeti, kur mierīgā vidē varat veikt rituālu.

Aizdedziet sērkociņu. Turiet rokās vienu sērkociņu. Iededziet to un koncentrējieties uz uguni. Šajā brīdī ir svarīgi realizēt savu nodomu: jūs atbrīvojat telpu no jebkāda negatīvisma, ko viesi varētu atstāt aiz sevis. Paskaties uz liesmu un iedomājies, kā tā sadedzina visu nevajadzīgo.

Izsaki savu nodomu. Sakiet klusi vai skaļi vienkāršus vārdus, kas norāda uz jūsu nodomu. Piemēram: “Lai šī uguns sadedzina visu negatīvo un attīra manu māju no visa sliktā.” Ir svarīgi šajos vārdos ielikt sirsnību un ticību.

Iemetiet sērkociņu podā. Tiklīdz sērkociņš izdeg (vai gandrīz izdeg), iemet to podā. Iedomājieties, ka kopā ar viņu pazūd viss negatīvais, kas varētu palikt mājā. Ūdens nomazgā visu atlikušo negatīvo enerģiju, atstājot jūsu māju tīru.

Noskalojiet ūdeni. Noteikti nekavējoties noskalojiet ūdeni. Šis solis simbolizē rituāla pabeigšanu un atbrīvošanos no visa negatīvā. Ūdens aiznes visu, kas varētu traucēt jums vai traucēt jūsu sirdsmieram.

Pabeidziet rituālu ar pateicību. Pēc rituāla pabeigšanas pateicieties sev, ka atbrīvojāt savu telpu, un pateicieties savai mājai par tās aizsardzību. Tas palīdzēs nostiprināt rituāla efektu un saglabāt harmoniju mājā.

Kad ir labākais laiks veikt šo rituālu?

Sērkociņa aizdedzināšanas un iemetīšana tualetes podā rituālu var veikt katru reizi pēc liela viesu ierašanās vai tajos brīžos, kad jūtat, ka atmosfēra mājā kļuvusi saspringta vai smaga. Tas neaizņem daudz laika, bet ļauj ātri atjaunot enerģijas līdzsvaru mājā.

Turklāt šo rituālu var izmantot ne tikai pēc ciemiņiem, bet arī gadījumos, kad mājā ir notikuši nepatīkami notikumi: strīdi, stress vai kādas citas negatīvas situācijas. Uguns un ūdens šajā rituālā palīdzēs ātri attīrīt telpu un atgriezt mājā harmoniju.

Svarīgi atcerēties

Sērkociņa aizdedzināšana un iemetīšana podā rituāls ir vienkāršs veids, kā aizsargāt un attīrīt telpu. Tomēr ir svarīgi atcerēties, ka tas darbojas efektīvi tikai tad, ja tiek darīts ar patiesiem nodomiem un ticību tās spēkam. Jums nevajadzētu to izmantot mehāniski — katru reizi koncentrējieties uz saviem mērķiem un vietas attīrīšanu.

Lasi vēl: Es vairs nemazgāju savus logus 10 reizes gadā: noslauku tos ar šo šķīdumu, lai stikls ilgāk paliktu tīrs un spīdīgs

Turklāt atceries, ka harmonijas uzturēšanai mājoklī ir svarīgi ne tikai atbrīvot telpu no negatīvisma, bet arī radīt tajā pozitīvu atmosfēru. To var izdarīt, regulāri veicot tīrīšanu, izmantojot smaržīgās sveces vai vīrakus un saglabājot pozitīvu attieksmi, sazinoties ar mīļajiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment