Kad man saka, lai ģērbjos atbilstoši savam vecumam, es smejos kritiķiem sejā. Satriecošas dāmas stāsts

Parunāsim par stereotipiem? Tēma ir mūžīga klasika, jo vienmēr atradīsies cilvēks, kurš ar savu stereotipisko domāšanu atgādinās, ka konservatīvisms joprojām pastāv. Jūsu priekšā ir 74 gadus veca dāma, kura ģērbjas stilīgi, iet uz sporta zāli un fotografējas modes žurnāliem. Kopumā viņa bauda dzīvi.

Taču vienmēr atradīsies kāds nejauks skaudīgs cilvēks, kurš sievietes sociālajos tīklos rakstīs, ka viņas vecumā nav vērts tā izskatīties un darīt tādas lietas. Es tam kategoriski nepiekrītu! Šajā rakstā pastāstīšu, kāpēc par šādām sievietēm ir tik svarīgi runāt publiski.

Par stereotipiem

Kamēr sieviete ir pašpārliecināta, sabiedrības viedoklis viņu īpaši netraucēs. Un viņai būs pilnīgi vienalga, ko par viņu teiks citi, jo galvenais, lai viņa sevi mīl. 74 gadus vecā Kolīna Heidemane nedomā par stereotipiem. Viņa tos iznīcina!

Neskatoties uz savu jau pieklājīgo vecumu, sieviete turpina ģērbties ekstravaganti un uzklāt košu grimu. Šī dāma no sava dzīvesveida izveidojusi veselu zīmolu, ko veiksmīgi popularizē sociālajos tīklos. Viņas TikTok lapai seko vairāk nekā 340 tūkstoši cilvēku. Un Instagram abonentu skaits pārsniedza 420 tūkstošus.

Kolīna savulaik strādāja par stjuarti. Viņa vienmēr bija ģērbusies nevainojami. Glīts izskats bija daļa no viņas profesijas. Bet arī parastajā dzīvē sieviete mīlēja skaisti ģērbties. Jau toreiz apģērbs un grims kļuva par amerikānietes pašizpausmes veidu.

Būdama vēl pavisam jauna, Kolīna aizrāvās ar kulta aktrišu Sofijas Lorēnas, Odrijas Hepbernas, Greisas Kellijas un Elizabetes Teilores skaistumu un grāciju. Slavenās sievietes viņu iedvesmoja parādīt savu individualitāti ārējā izpausmē.

Kolīnas Heidemanes modeles karjera

Kolīna Heidemane ielauzās modes pasaulē, kad viņai bija gandrīz 70. Viņa nevarēja iedomāties, ka pēc dažiem gadiem viņa varēs kļūt par vienu no atpazīstamākajām vecāka gada gājuma modelēm pasaulē. Sieviete ne tikai vada sociālos tīklus. Viņa filmējusies slavenu kosmētikas un apģērbu zīmolu reklāmās, kā arī piedalās modes skatēs.

Pēdējo 5 gadu laikā modele ir sadarbojusies ar daudziem slaveniem fotogrāfiem, grima māksliniekiem, modes dizaineriem un stilistiem. Turklāt Kolīna debitēja kino, piedaloties šausmu filmā “Mušu tēvs” (Father of the Flies). Sieviete sapņo turpināt aktrises karjeru. Viņa vēlas lauzt stereotipus par klasiskajām vecmāmiņām kino.

Lasi arī: Kad 52 gadus vecā Linda apprecējās ar 17 gadīgu puisi, neviens neticēja, ka viņu ģimene būs stipra

Amerikānietes galvenais mērķis ir baudīt dzīvi. Viņa gūst patiesu laimi no tā, ko dara. Caur savu izskatu viņa pārraida savu attieksmi pret pasauli. Kolīna izstaro skaistumu un motivē citus darīt to pašu.

Motivācija citām sievietēm

Godīgi sakot, saukt šo sievieti par vecmāmiņu, vienkārši neceļas mēle. Viņa rūpīgi uzrauga savu izskatu. Kolīnas diētā nav nevēlamas pārtikas. Modele koncentrējas uz dārzeņiem un augļiem, un gaļu ēd tikai dažas reizes gadā.

Turklāt Heidemans aktīvi nodarbojas ar sportu. Viņa bieži sociālajos tīklos rāda, kā trenējas sporta zālē iejūtīga trenera uzraudzībā. Tas ir tik motivējoši! Paskaties uz Kolīnu – un uzreiz rodas vēlme darīt kaut ko aktīvu un ķermenim noderīgu. Modele arī nodarbojas ar jogu un peld baseinā.

Bieži vien Kolīnas fotogrāfijas un video izraisa pozitīvu emociju vētru. Tomēr joprojām ir cilvēki, kas šad tad raksta kādus ļaunus komentārus. Piemēram, šajā vecumā nav labi staigāt saplēstos džinsos, spīdīgās kleitās vai, nedod Dievs, atklātos peldkostīmos.

Muļķības! Katram no mums ir tiesības valkāt to, ko viņš vēlas. Pārtrauciet sevi ierobežot ar stulbām robežām. Skaistumam, radošumam, individualitātei un, pats galvenais, laimei nav derīguma termiņa. Un Kolīna to pierāda ar savu piemēru.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment