Kad oktobrī griezt matus, lai piesaistītu veiksmi un labklājību

Lai gan oktobris jau ir pusē, vēl ir pietiekami daudz veiksmīgu dienu, kas ideāli piemērotas vizuālajām pārmaiņām.

Lūk, matu griešanas un krāsošanas kalendārs 2024. gada oktobrim – izvēlies sev piemērotāko dienu un droši plāno savu vizuālo pārvērtību.

Izvēloties griezt matus 19. oktobrī, tu vari pasargāt sevi no nepatikšanām, bet, ja vēlies veikt citas procedūras ar matiem, labāk to ieplānot kādā citā dienā.

Griežot matus 21. oktobrī pēc plkst. 13:00, tu vari uzlabot saikni ar savu iekšējo „es”, stiprināt intuīciju un pasargāt sevi no slimībām. Matu krāsošanu šajā dienā vari veikt jebkurā laikā – tā sniedz iespēju atbrīvoties no ikdienas sīkām problēmām.

Ja plāno krāsot matus 22. oktobrī pēc plkst. 15:00, tas palīdzēs piesaistīt finansiālu veiksmi, un rezultāti būs ātri pamanāmi. Taču matu griešanu šajā dienā nevajadzētu ieplānot.

Matu krāsošanu 23. oktobrī veic vakarpusē, jo tas būs īpaši noderīgi, ja bieži slimo. Tomēr šajā dienā matu griešanu nevajadzētu plānot.

Ja tev ir tendence uz neprognozējamiem garastāvokļa svārstījumiem, tad 24. oktobrī vakars būs ideāls laiks matu griešanai. Ja vēlies matus arī krāsot, izvēlies dabiskajam tonim tuvāku krāsu, lai lietas noritētu veiksmīgi.

Matu griešana 28. oktobrī palīdzēs novērst negaidītas pārmaiņas tavā dzīvē, savukārt matu krāsošana piesaistīs tev vispārēju mīlestību un cieņu no apkārtējiem.

Ja vēlies izmainīt matu krāsu, 29. oktobris būs īpaši labvēlīgs, jo šajā dienā tu varēsi nostiprināt savu pozitīvo ietekmi uz cilvēkiem, kas tevi ieskauj.

Nu ko, vai esi atradusi piemērotu dienu kalendārā? Ja jā, droši sazinies ar savu meistaru un pieraksties. Arī rudenī frizieri nevar vien tikt galā ar pieprasījumu, jo katra vēlas izskatīties lieliski.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment