Kad uzzināju, kāpēc pieredzējušas saimnieces liek sporta apavus ledusskapī, bet ar matu laku appūš apģērbu, tagad daru tāpat

Daudziem no mums bieži gadās situācijas, kad ierastās metodes nedod vēlamo rezultātu. Tieši tad talkā nāk negaidīti un radoši padomi.

Šodien mēs jums pastāstīsim par interesantākajiem un efektīvākajiem nestandarta mājsaimniecības padomiem, kas palīdzēs jums ietaupīt laiku, naudu un nervus.

Atjaunojiet izstiepto T-krekla kakla daļu

Ja jums uz T-krekla ir izstiepusies kakla zona, nesteidzieties to izmest. To var atjaunot ļoti vienkārši ar verdoša ūdens palīdzību. Lai to izdarītu, vienkārši sagatavojiet ūdeni, uzkarsējiet to līdz vārīšanās temperatūrai un uz dažām sekundēm iemērciet T-krekla izstiepto kakliņu karstā ūdenī. Pēc tam uzmanīgi izvelciet audumu un ļaujiet tam nožūt.

Taukaini traipi uz apģērba vairs nav problēma

Netradicionāls, bet efektīvs veids, kā atbrīvoties no tauku traipiem, ir izmantot trauku mazgāšanas līdzekli. Vienkārši uzklājiet nelielu līdzekļa daudzumu tieši uz traipa, nedaudz ieberzējiet un atstājiet uz dažām minūtēm. Pēc tam veļas mazgājamajā mašīnā mazgājiet veļu kā parasti.

Lūpu krāsa viegli nomazgāsies no jūsu apģērba

Ja uz t-krekla ir lūpu krāsas traips, neuztraucieties. Samaisiet ūdeni un etiķi vienādās proporcijās, pēc tam uzklājiet to uz traipa un atstājiet uz dažām minūtēm. Pēc tam nomazgājiet kā parasti.

Tintes traipi vairs jūs nebiedēs

Apsmidziniet tintes traipu ar matu laku un atstājiet to uz dažām minūtēm, lai līdzekļa sastāvdaļas varētu iedarboties. Pēc tam izmazgājiet priekšmetu kā parasti. Matu laka palīdzēs sadalīt tintes pigmentu un atvieglos traipa noņemšanu mazgāšanas laikā.

Nekādu tonālā krēma traipu

Jums nav jāpērk īpaši ķīmiski produkti, lai atbrīvotos no tonālā krēma radītiem traipiem. Vienkārša sadzīves metode ir izmantot zobu birsti un skūšanās želeju. Uz traipa uzklājiet nelielu daudzumu skūšanās želejas, ļaujiet tai nedaudz nožūt un pēc tam maigi berzējiet ar zobu birsti.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

Vai jūs sasaldējat savus sporta apavus

Ja jau esat izmēģinājis visas metodes, lai cīnītos ar nepatīkamo sviedru smaku sporta apavos, pamēģiniet tos sasaldēt. Sasaldēšana iznīcina baktērijas, kas ir galvenais sliktas smakas cēlonis. Personīgā pieredze liecina, ka, uz nakti ievietojot sporta apavus saldētavā, tiek sasniegti lieliski rezultāti. No rīta pēc šīs procedūras treniņbikses smaržo svaigi un nepatīkamā smaka izzūd.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment