Kad viņš piedzima, viņa mātei bija 49 gadi. Bet tu būsi pārsteigts uzzinot ,kas audzina mazuli

Mans dēls mācās vienā klasē ar puiku vārdā Norberts, kurš dzīvo netālu. Viņi arī bērnudārzā bija vienā grupiņā. Kad zēns piedzima, viņa mātei Olgai jau bija 49 gadi. Viņa dzemdēja, kā pati saka, “savam priekam”.

Kādu dienu atbraucām uz bērnudārzu pakaļ savam četrgadīgajam dēliņam. Tajā pašā laikā pēc dēla ieradās arī Norberta māte. Ģērbtuvē kā vienmēr valdīja skaļa atmosfēra. Mūsu dēls ar entuziasmu stāstīja par to, kā nedēļas nogalē ar tēti pirmo reizi apmeklējis riepu veikalu un par to, kā tur notiek riepu maiņa un riteņu balansēšana – tas viņam bija jaunums un tika uztverts kā brīnums.

Norberts ar interesi klausījās šo stāstu aizraujošu emociju vadīts un lūdza, lai mans vīrs kļūtu arī par viņa tēti. Tas izraisīja zēna mātes sašutumu, kura teica, ka viņam jau ir tēvocis Jānis, un viņam nav vajadzīgs cits tētis.

LASI VĒL: 8 muļķīgas lietas, kuras jāpārstāj darīt sievietēm pēc 50

Tēvocis Jānis ir zēna tēvocis, Olgas brālis. Savulaik viņš diezgan daudz uzmanības pievērsa māsas dēlam, bet Norbertam pieaugot, sāka ierasties ciemos tikai brīvdienās. Vīrieti var saprast, jo viņam ir pašam savi bērni un savas problēmas. Norberta vienīgais tuvākais cilvēks bija viņa māte, kura vairs nebija jauna un laika gaitā sāka vairāk līdzināties vecmāmiņai nekā mātei.

Mātes vecuma dēļ Norberts sāka kaunēties no viņas un pat lūdza viņu nenākt uz pasākumiem skolā. Mammai bija sāpīgi to dzirdēt, bet viņa visu saprata un ar visu samierinājās.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment