Kad viņš piedzima, viņa mātei bija 49 gadi. Bet tu būsi pārsteigts uzzinot ,kas audzina mazuli

Augošajam zēnam bija nepieciešama vīrieša audzināšana, tāpēc mans vīrs sāka ņemt viņu līdzi uz makšķerēšanu un garāžu, pavadot kopā ar viņu daudz laika un mācot viņam visu, ko zināja pats. Jā, un Norberts bieži ciemojās mūsu mājoklī. Māte viņam to nevarēja dot. Bet bija arī nožēlojami uz viņu skatīties. Galu galā viņa pati palika viena, bez vīrieša atbalsta.

Katram bērnam ir vajadzīgs tēvs. Dzemdēt sev, bet galu galā apzināti vai negribot atbildību novelt uz kaimiņiem, ir nepareizi. Labi, ja tev ir paveicies ar kaimiņiem, un viņi par tevi parūpēsies pēc iespējas vairāk, bet paša tēvu neviens pilnībā neaizstās. It īpaši, ja māte bērnu dzemdējusi vēlīnā vecumā.

Galu galā veselība pēc 50 gadiem bieži vien pamazām pasliktinās, un spēki vairs nav tādi, kā jaunībā. Senas slimības var pēkšņi saasināties un parādīties jaunas. Bet bērns viens pats nonāk jaunu dzīves izaicinājumu priekšā, ar kuriem neviens viņam nav mācījis tikt galā.

LASI VĒL: 8 muļķīgas lietas, kuras jāpārstāj darīt sievietēm pēc 50

Bērna piedzimšana nav tas pats, kas mājdzīvnieka ieviešana. Mēs esam atbildīgi par jebkuru dzīvu būtni, kas parādās mūsu dzīvē, tai ir nepieciešama mūsu mīlestība un rūpes katru dienu. Bet īpaši atbildīgi ir jāizturas pret savu bērnu audzināšanu un jābūt gatavam visām iespējamām grūtībām.

Bērna audzināšana prasa daudzus gadus. Līdz noteiktam vecumam viņam ir nepieciešams tuvinieku atbalsts, pirms viņš pats spēj pārvarēt dzīves grūtības. Bet, ja mamma viņu audzina viena un, nedod dievs, pēkšņi aiziet aizsaulē, palīdzēs tikai valsts.

Bet ko tu domā par bērnu laišanu pasaulē pēc 40 gadu vecuma? Ja tev ir pieredze vai viedoklis šajā jomā, priecāsimies par tavu komentāru!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment