Kādā mēnesī meitene ir dzimusi, tāds arī viņai ir raksturs. Puišiem arī ir vērts to uzzināt..

Vai zināji, ka, pēc ekspertu uzskata, dzimšanas mēnesis mūs apvelta ar galvenajām rakstura iezīmēm? Turklāt izrādās, ka dzimšanas laiks meitenes ietekmē vairāk nekā puišus.

Tici man, pastāv būtiska saistība starp to, kad esi nākusi pasaulē, un tavu raksturu. Mūsu senči pavisam noteikti saprata zināmas likumsakarības, veidojot kalendāru.

Varbūt zemāk sniegtā informācija noderēs arī puišiem, jo palīdzēs labāk iepazīt savas mīļotās meitenes dabu. Un bez tā, paši zināt, iztikt nu nekādi nav iespējams!

Janvāris

Janvārī dzimušās meitenes ir neticami ambiciozas, taču slēpj šo īpašību aiz nopietnības un pat konservatīvisma maskas. Šīs jaunās dāmas var būt ļoti kritiskas gan pret sevi, gan citiem.

Janvārī dzimušajām meitenēm nepatīk runāt par savām jūtām. Viņas satuvinās tikai ar tiem cilvēkiem, kas inteliģences ziņā ir līdzvērtīgi viņām.

Februāris

Meitenes, kas dzimušas februārī, bieži piedzīvo garastāvokļa svārstības, jo pēc savas būtības ir ļoti romantiskas. Komunikācijā ar viņām, ir jāizrāda zināma pacietība.

Pēc dabas šīs jaunās sievietes ir apveltītas ar spēja domāt abstrakti. Paturi prātā: viņas nekad nepiedod nodevību. Ja tu piekrāpsi februārī dzimušu meiteni, viņa aizies uz neatgriešanos.

Marts

Martā dzimušās dāmas ir harizmātiskas un šarmantas kaķenītes. Lai gan šīs meitenes ir uzticīgas, viņām ir grūti patiesi iemīlēties. Nav ieteicams apbēdināt šīs kaķsievietes – tās var ieskrāpēt vai pat iekost.

Tomēr būt kopā ar viņām ir prieks, jo viņas vienmēr ir apburošas un mīļas.

Aprīlis

Aprīlī dzimst meitenes, kuras ir apveltītas ar spēcīgām diplomātiskām īpašībām. Viņas spēj nodibināt attiecības ar jebkuru cilvēku. Neskatoties uz to, šīs jaunietes ir ļoti greizsirdīgas; labāk nedarīt neko tādu, kas var iedragāt viņu uzticēšanos.

Bet, ja tu uzvedīsies labi, viņa var tevi padarīt par laimīgāko cilvēku pasaulē.

Maijs

Maijā dzimušās sievietes izceļas ar savu pastāvīgumu un sekošanu vispāratzītiem principiem. Viņas ir sasodīti pievilcīgas, taču ar nedaudz sarežģītu raksturu.

Tāpēc vīrietim, kuru viņa ir savaldzinājusi, šādas attiecības būs īsts pārbaudījums. Ja tu kādreiz esi bijis attiecībās ar maijā dzimušu meiteni, tu nekad vairs nespēsi viņu aizmirst.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment