Kādā mēnesī meitene ir dzimusi, tāds arī viņai ir raksturs. Puišiem arī ir vērts to uzzināt..

Jūnijs

Šī meitene sastāv it kā no trim daļām: zinātkāre, sabiedriskums un radošums. Tās ir viņas galvenās īpašības. Viens brīdinājums: viņas vispirms runā un vēlāk domā.

Tomēr labāk ir dzirdēt patiesību no viņām aci pret aci – tas būs lētāk. Šīs meitenes ir bīstamas – vīrietis viņu rokās var viegli kļūt par lelli bez savas gribas.

Jūlijs

Meitenes, kurām paveicies piedzimt vasaras vidū, vienmēr ir skaistas, nedaudz noslēpumainas un ļoti gudras. Viņas izvairās no konfliktiem un vienmēr ir ārkārtīgi godīgas. Bet nevajag viņas mānīt – līdzko viņas sajūt melus, dodas prom uz neatgriešanos.

Augusts

Augustā dzimušajām sievietēm ir izcila humora izjūta, taču viņas necieš, ka citi viņas izsmej. Ja pēkšņi tas notiek, gaidi atbildi, bet nav zināms, kad tā pienāks.

Augustā dzimušās jaunās dāmas vienmēr ir uzmanības centrā, bet vīrieši viņu dēļ bieži zaudē galvu.

Septembris

Pirmajā rudens mēnesī dzimst īpaši laipnas un skaistas sievietes, kurām nav sveša stingra disciplīna. Ja tu viņu sāpināsi, viņa noteikti tev atriebsies. Septembrī dzimušajām dāmām interesē tikai ilgtermiņa attiecības.

Viņu prasības pret partneri ir diezgan augstas, tāpēc nāksies smagi strādāt, lai viņām izdabātu.

Oktobris

Šīs meitenes slēpj savu patieso dabu no citiem, baidoties, ka var tikt sāpinātas. Viņām ir stiprs gribasspēks, lieliska intuīcija un attīstīts prāts.

Meitenes, kas dzimušas citos mēnešos, bieži apskauž oktobrī dzimušās, tāpēc viņām nākas saskarties ar naidīgu attieksmi.

Novembris

Šīs meitenes nepacietīs nenopietnu izturēšanos pret sevi: spēlēties ar viņām ir kā spēlēties ar uguni. Ja vēlies uzzināt viņu viedokli, esi gatavs dzirdēt nežēlīgu patiesību – tas nebūs patīkami.

Novembrī dzimušās jaunietes vienmēr ir soli priekšā citām un var viegli atpazīt jebkurus melus.

Decembris

Decembrī dzimušās dāmas ir nepacietīgas, taču laimīgas – viņas vienmēr atradīs iespēju, kā iznākt sausas no ūdens. Viņas zina, kā tevi uzmundrināt, viņu sirdis ir atvērtas.

Dzīve decembrī dzimušajām sievietēm uzliek lielākus pārbaudījumus nekā citām. Bet galu galā viņas saņem to, ko gribēja, jo Augstākie spēki viņām ir labvēlīgi.

Noteikti dalies ar šo rakstu sociālajos tīklos, lai arī tavi draugi uzzinātu, kādas rakstura iezīmes piemīt noteiktām meitenēm. Veiksmi tev mīlas lietās!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment