Kādai jābūt naudas maka krāsai, lai piesaistītu naudu – pie šādām krāsām banknotes pieķeras

Tikai daži cilvēki domā par krāsas spēku, taču katram tonim ir sava enerģija. Prasmīgi izmantojot krāsu paleti, jūs varat ieviest labvēlīgas izmaiņas savā dzīvē.

Saskaņā ar seno ķīniešu fenšui mākslu, viena no enerģētiski spēcīgākajām krāsām ir sarkana. Tas nes uguns un kaisles vibrācijas, simbolizē progresu, kustību, aktivitāti.

Šādas enerģijas vienkārši dievina naudu, bet, lai aktivizētu finanšu plūsmu, nav obligāti jāģērbjas sarkanā no galvas līdz kājām. Fen šui eksperti uzskata, ka pietiek ar sarkanu maku.

Svarīga ir ne tikai krāsa: saskaņā ar ķīniešu mācībām maciņam jābūt kvadrātveida vai taisnstūrveida.

Lasi vēl: Tik tīru plīti sen nebiju redzējusi: Es jums parādīšu, kā izveidot lētu produktu, kas ātri noņems taukainas un vecās nogulsnes

Liama Peina bijusī mīļotā publisko pirmās pārdomas par dziedātāja aiziešanu aizsaulē

Priekšroka tiek dota stingrai un kodolīgai formai, un apaļi vai ovāli modeļi var izraisīt naudas noplūdi.

Attiecībā uz materiālu optimāla ir īsta āda, jo tā simbolizē izturību un uzticamību. Taču, ja neesi īstas ādas piekritējs, izvēlies citus materiālus, kas ir kvalitatīvi un patīkami pieskarties. Maka aparatūrai ir jādarbojas pareizi.

Šādā “makā” nauda vienmēr būs atrodama, jo tā viņiem kļūs par īstu magnētu.

Lasi vēl:

Kopsavilkums. Fen šui jeb fen šui ir daoistikā simboliska telpas organizēšanas prakse, kuras mērķis ir atrast labvēlīgas chi enerģijas plūsmas un izmantot tās cilvēka labā.

Leave a Comment