Kādam veicas, citiem grūts liktenis: Vangas teiktais par Zvaigžņu zīmēm

Vanga visas zvaigžņu zīmes sadalīja grupās. Viņa bija pārliecināta, ka starp zvaigznāju pārstāvjiem ir tādi, kurus eņģeļi sargā visu mūžu. Un dažiem viņa paredzēja grūtu likteni. Gaišreģe arī izcēla zvaigžņu zīmes, kas varētu ar viņu labi konkurēt. Skaties, kuras grupas sarakstā esi Tu.

Zvaigžņu laimīgie

Bulgāru gaišreģe teica, ka šīm zvaigžņu zīmēm piemīt īpašs spēks un enerģētika. Šo zvaigznāju ļaudis ir īpašā skaitā pie augstākajiem spēkiem: viņu dzīvē praktiski negadās nopietnas problēmas, un arī fortūna vienmēr apdrošinās straujos likteņa pagriezienos. Pēc Vangas domām, šādi cilvēki, ja arī izjūt sarežģījumus, pie tiem vainīgi paši.

Vērsis

Viena no uzticamākajām zvaigžņu zīmēm. Vērsi ir pārliecināti, mierīgi un saprātīgi. Lai gan zvaigznes viņiem ir labvēlīgas, viņu dzīve bez problēmām lielā mērā ir viņu pašu nopelns. Vērsis vienmēr zina, ko vēlas, un pārliecinoši dodas uz savu mērķi, augstākie spēki tikai nedaudz piespiež un palīdz tikt galā ar neveiksmēm. Paši šī zvaigznāja cilvēki var sabojāt savu dzīvi, ja kļūs spītīgi un nepieņems debesu dāvanas.

Skorpions

Vanga uzskatīja, ka šī ir visnoslēpumainākā zīme no visām zvaigznāju pārstāvjiem. Šādi cilvēki ir ļoti neaizsargāti, bet tajā pašā laikā spītīgi. Augstākie spēki mīl Skorpionus un bieži palīdz viņiem visos centienos. Bet tikai viņi var zaudēt visu, jo viņi nevar pateikt paldies īstajā laikā. Skorpioniem arī jāiemācās vairāk uzticēties citiem.

Lauva

Vēl viens apļa pārstāvis, kas ir labā stāvoklī ar zvaigznēm. Dažreiz Lauvām dzīvē ir daudz grūtību, bet tas viss ir tāpēc, ka pirms viņi sāka pierādīt savu pārākumu, un viņu ego ir izaudzis līdz neticamiem apmēriem. Vanga vienmēr ieteica Lauvām aizmirst par “karaļa kroni” un pievērst lielāku uzmanību citiem. Tikai tad viņi var pilnībā atbrīvoties no problēmām savā dzīvē.

Zivis

No augstākiem spēkiem Zivis ieguva apbrīnojamu liel spēju – izpatikt visiem. Pateicoties viņai, Zivis var sasniegt visu, ko vēlas. Turklāt šī zvaigznāja cilvēkiem ir pārsteidzoši ļoti paveicies. Pat tad, kad viņi izvirza sev neiespējamus mērķus, apstākļi attīstās tā, ka vēlamais pats nonāk viņu rokās. Vanga deva Zivīm svarīgu padomu: būt nedaudz nopietnākām.

Zvaigžņu zīmes ar smagu likteni

Kopā ar veiksminiekiem Vanga izcēla zvaigžņu zīmes, kas bieži sastopas ar dzīves grūtībām un šķēršļiem. Lai šo zvaigznāju pārstāvji nesatrauktos, gaišreģe deva padomus, kā viņi var uzlabot savu dzīvi.

Svari

Pēc Vangas domām, Svari ir ļoti atkarīgi no apkārtējās vides. Viņiem vienmēr ir svarīgi zināt, ko cilvēki par viņiem domā. Un, ja rodas izvēle – atpūsties vai palīdzēt draugam, tad Svari izvēlēsies pēdējo. Tikai viņu motīvi nav tik nekaitīgi, kā šķiet no pirmā acu uzmetiena. Lai kļūtu laimīgāki, Svariem jāiemācās atteikties, jāpārtrauc domāt par citiem un jāiemācās uzņemties atbildību par savu rīcību.

Dvīņi

Visas šīs zīmes neveiksmes ir saistītas tikai ar to kompleksiem. Viņiem jābūt drosmīgākiem, bet tajā pašā laikā mierīgākiem. Ja rodas problēmas, Dvīņiem nevajadzētu krist panikā un steigties no vienas galējības otrā. Arī šī zvaigznāja cilvēki ir pakļauti sliktiem ieradumiem.

Lasi vēl: Bagāti minūtes laikā: eksperti sastādījuši loterijas prognozi martam katrai zīmei

Viņiem ir jāpārvar savi iekšējie dēmoni, lai augstākie spēki tiem noticētu un sāktu sniegt atbalstu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment