Kādam veicas, citiem grūts liktenis: Vangas teiktais par Zvaigžņu zīmēm

Vēzis

Emocionālie un depresīvie Vēži arī saskaras ar daudzām problēmām. Vanga bija pārliecināta, ka katras zīmes dzīve ir līdzīga tai ļoti bēdīgi slavenajai zebrai. Taču Vēžu nemitīgā vaimanāšana kaitina zvaigznes, tāpēc problēmas kā sniega pikas aug viņu ceļā. Šīs zīmes pārstāvjiem ir vieglāk tikt galā ar neveiksmēm un piesaistīt draugu atbalstu, lai vieglāk pārdzīvotu nepatikšanas.

Mežāzis

Diemžēl Mežāzim viņu dzīve nav viegla. Taču visbiežāk šie  cilvēki paši sev izdomā problēmas, lai kārtējo reizi pierādītu citiem, cik viņi ir labi. Mežāžiem ir arī pozitīvi aspekti, kas nepiemīt citām zvaigžņu zīmēm – tā ir neticama izturība un apņēmība. Viņiem tie ir jāpumpē – vienīgais veids, kā viņi var atbrīvoties no problēmām.

Zvaigžņu zīmes, kas spēj Vangai sastādīt konkurenci

Nevar teikt, ka Vanga baidījās no šīm zīmēm, viņa vienkārši saskatīja tajās radniecisku dvēseli. Jo, ja vēlas, šo zvaigznāju cilvēki var attīstīt ekstrasensoru dāvanu un sastādīt gaišreģei konkurenci.

Ūdensvīrs

Šīs zīmes cilvēki piedzimst neticami pievilcīgi, taču tajā pašā laikā viņi var šķist dīvaini. Ja vēlas, viņi var atklāt sevī dziedināšanas dāvanu vai paredzēt nākotni. Ja viņi neveltīs laiku praksēm, pārdabiskā dāvana viņus joprojām vajā. Ūdensvīri biežāk nekā citi redz pravietiskus sapņus un saskaras ar deja vu efektu.

Auns

Kaislīgie un mērķtiecīgie Auni kā uz burvju mājienu iegūst visu, ko vēlas. Vai jūs domājat, ka visas svētības krīt uz viņiem kā manna no debesīm? Patiesībā tas viss ir pateicoties viņu spēcīgajai zemapziņai: pietiek, lai Auni regulāri vizualizētos, un viņi saņem to, ko vēlas.

Lai nezaudētu ezotēriskās prasmes, Aunam nevajadzētu atteikties palīdzēt mīļajiem un nodarboties ar labdarību.

Jaunava

Jā, nebrīnieties, Vanga praktisko Jaunavu uzskatīja par ļoti apdāvinātu zvaigžņu zīmi. Jaunavas var attīstīt empāta dāvanu: viņas jūt cilvēkus un var palīdzēt ar padomu, un pārējiem pārstāvjiem labāk viņās ieklausīties. Jaunavām ir slikts izskats, un, ja viņi ir aizvainoti, tad uz to reaģēs nelielas nepatikšanas un veselības problēmas.

Strēlnieks

Šīs zīmes pārstāvjiem jau kopš dzimšanas ir diezgan labi attīstītas pārdabiskās spējas. Strēlniekiem atliek tikai pieņemt savu dāvanu, un viņi varēs ieraudzīt nākotni un kļūt par vairogu mīļajiem. Kopumā Strēlnieka dāvana biežāk ir vērsta nevis uz viņu personīgo laimi, bet gan uz palīdzību citiem.

Lasi vēl: 7 zodiaka zīmes, kurām 2024. gadā brīnišķīgi veiksies — pārbaudiet, vai esat sarakstā?

Paši Strēlnieki var paļauties tikai uz to vēlmju piepildījumu, kuras viņi izsaka pilnmēness laikā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment