Kādas rotaslietas nevajadzētu nēsāt, lai izvairītos no nelaimes un bēdām

Dažas rotaslietas un juvelierizstrādājumi to īpašniekiem var nest nelaimi un bēdas. Ir svarīgi saprast, kādas rotaslietas var negatīvi enerģētiski ietekmēt.

Atrastās rotaslietas

Atrastajām rotaslietām var būt atšķirīga enerģija atkarībā no tā, kas tās iepriekš nēsājis. Ja rotaslietas ir nēsājis cilvēks ar pozitīvu enerģiju, tās var nest veiksmi. Bet, ja iepriekšējam īpašniekam bijušas problēmas vai negatīva pieredze, tas var pāriet arī uz jums.

Īpaši uzmanīgiem jābūt ar krustiņiem. Ezotēriķi uzskata, ka atrastie krusti var nest negatīvu enerģiju un radīt problēmas. Lai izvairītos no iespējamām problēmām, labāk no šādiem atradumiem atbrīvoties un neņemt tos līdzi uz mājām.

Nozagtie priekšmeti

Tiek uzskatīts, ka nozagtas lietas, tostarp rotaslietas un juvelierizstrādājumi, jaunajam īpašniekam nekad nenesīs laimi.

Mūsu senči ticēja, ka tad, kad jums kaut kas tiek nozagts, zaglis paņem sev līdzi visu negatīvo un pat kaites. Tas nozīmēja, ka rotaslietu vai citu dārglietu pazušanai varēja būt ne tikai materiālas, bet arī enerģētiskas sekas, attīrot iepriekšējo īpašnieku no negatīvisma.

Mākslīgie akmeņi

Mūsdienu pasaulē mākslīgie akmeņi ir kļuvuši par populāru rotaslietu izgatavošanas materiālu. Daudzi tirdzniecības nami specializējas izsmalcinātu juvelierizstrādājumu izgatavošanā, izmantojot mākslīgos akmeņus, kas ļauj radīt pieejamu alternatīvu vērtīgiem minerāliem. Šādi izstrādājumi var izskatīties diezgan iespaidīgi un stilīgi, taču tiem ir savas īpatnības.

Ezotēriķi uzskata, ka mākslīgie akmeņi nenes pozitīvu enerģiju. Viņuprāt, īstie akmeņi, kas zemes dzīlēs glabājušies daudzus gadus, ir uzlādēti ar dabas spēku un pozitīvu enerģiju. Šī enerģētiskā bāze tiek nodota rotas īpašniekam, sniedzot viņam spēku un aizsardzību.

Mākslīgajiem akmeņiem, gluži pretēji, šādas enerģijas nav, jo tiem nav no kurienes smelties pozitīvo spēku. Turklāt pastāv uzskats, ka mākslīgie minerāli var pat atņemt spēku to īpašniekam, jo tiem ir atņemts dabiskais spēks, kas piemīt dabiskajiem akmeņiem.

Lombarda priekšmeti

Ir loģiski pieņemt, ka priekšmeti, kas nonāk lombardā, bieži vien tur nav nonākuši laimīgu apstākļu dēļ. Dažkārt tie ir finansiālu grūtību vai pat noziedzīgu notikumu rezultāts. Tāpēc lombarda rotaslietas var nest nabadzības un izmisuma enerģiju.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

Pirms iegādāties vērtīgu priekšmetu no lombarda, jāatceras, ka šī šķietami pievilcīgā rotaslieta var būt nākotnes problēmu avots vai pat radīt finansiālus zaudējumus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment