Kādās stililīgas lietas beidzot jāizmet laukā

Dažas sievietes joprojām naivi uzskata, ka vīrieši neinteresējas par to, ko viņas valkā, kā ir grimējušās un sakārtojušas matus. Tomēr nevērīgi vīrieši mūsdienās ir tikpat reti kā degunradži mūsu klimatā.

Stiprā dzimuma pārstāvji labi orientējas modes tendencēs un var būt vērtīgi sabiedrotie apģērba iegādē, palīdzot izvairīties no neveiksmīgiem pirkumiem un sniedzot padomus par piemērotākajiem apaviem un kleitām.

Izskatīsim, kuras mūsdienu sieviešu stila tendences vīriešiem bieži vien nešķiet pievilcīgas.

Vīriešiem ir grūti paciest šīs astoņas lietas, kas ir katras sievietes drēbju skapī. Ieklausīsimies!

1. Legingi

Legingi ir piemēroti tikai sporta zālē vai skriešanai, bet visās citās situācijās vīriešiem zeķubikšu kombinācija ar kaut ko citu izraisa klusas šausmas.

Ja sieviete valkā legingus, tas var atņemt viņai noslēpumainību; ja augums ir tāls no ideāla, tad šis apģērbs izcels visus trūkumus – liekos centimetrus, riepiņas un krociņas. Patiesībā tas nenes nekādu labumu!

2. Šorti ar paaugstinātu jostas vietu

Mums, jaunkundzēm, šķiet, ka šorti ir it kā glābiņš, jo tie vizuāli sašaurina vidukli un liek kājām izskatīties garākām. Tomēr, ja viduklī ir problēmas, tad vēderu tas tomēr nespēs noslēpt, un mēģinājumi to darīt izskatās acīmredzami.

Kaut arī kājas šķiet garākas, vīrieši šādus šortus neuzskatīs par pievilcīgiem. Tāpēc labāk izvēlēties kleitiņu vai romantiskus svārkus.

3. Sandales – gladiatori

Vai tiešām sievietes domā, ka auklas, kas aptin kājas, var padarīt pat visslaidākās kājas pievilcīgas? Un vēl jo vairāk, ja tās ir dārgi dizaineru modeļi?

Stiprajam dzimumam labāk patīk skatīties uz sieviešu kājām elegantās kurpēs, nevis gladiatoru sandālēs.

4. Čokers

Čokers ir rotaslieta, kas piestāv jaunām meitenēm – pusaudzēm, bet nekādā gadījumā pieaugušām sievietēm.

Lielākas meitenes valkā kaklarotas, ķēdītes, krelles un lakatiņus, bet čokerus noteikti nē!

 

5. Milzīgas brilles

Lielās brilles, kas jau vairākas sezonas ir modē, vīriešiem nav tīkamas. Sieviete ar tādām brillēm izskatās pārāk noslēpumaina, it kā slēpjot savas nepilnības. Turklāt šis aksesuārs novērš uzmanību no sejas, no meikapa, pie kura tu strādāji stundu, un auskariem, par kuriem iztērēji pusi algas.

Un ko vēl teikt par to, ka acis ir dvēseles spogulis!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment