Kādi akmeņi būs veiksmes talismani zodiaka zīmēm 2024. gadā

Svari

Svariem ir piemēroti rozā akmeņi, piemēram, kvarcs un turmalīns. Rozā krāsa ir saistīta ar mīlestību un harmoniju. Šīs rotaslietas palīdzēs jums piesaistīt veiksmi mīlas attiecībās un uzlabos līdzsvara sajūtu dzīvē. Ja meklē spilgtas sajūtas, vēlies atkal justies bērnišķīgi nevainīgam un laimīgam, jādomā par nelielu kuloniņu ar spineli. Šis spilgti rozā akmens palīdzēs jums atrast būtības vieglumu.

Skorpions

Skorpioniem ieteicams pievērst uzmanību granātiem, rubīniem un karneoliem. Šie akmeņi palīdzēs piesaistīt veiksmi finansēs un atbalstīs grūtību pārvarēšanā. Atcerieties, ka tumši sarkanā krāsa simbolizē spēku un izturību, kā arī kaisli, ar kādu jums vajadzētu pieiet savam darbam.

Strēlnieks

Strēlniekam vajadzētu pievērst uzmanību rotaslietām ar karneolu un jašmu. Dzeltenie akmeņi palīdz piesaistīt naudas veiksmi, kā arī uzlabo attiecības ģimenē. Nēsājot nelielu gredzenu vai kulonu ar šādu akmeni, jūs varēsiet pieņemt vairākus svarīgus lēmumus, kas palīdzēs mainīt jūsu dzīvi uz labo pusi.

Mežāzis

Mežāžiem ieteicams izvēlēties andradītus (melnos granātus), ahātus un morionus. Šogad jums būs nepieciešami spēcīgi aizsargājoši amuleti. Akmeņi ar dziļi melnu krāsu palīdzēs atrast stabilitāti dzīvē. Aproču pogas ar melnu ahātu palīdzēs piesaistīt veiksmi karjerā un sniegs papildu enerģiju.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem vajadzētu pievērst uzmanību šaroits un purpursarkanajiem dabiskajiem aleksandrītiem. Violetā krāsa ir saistīta ar transformāciju un garīgo izaugsmi. Kuloni ar šiem akmeņiem piesaistīs jums patiesu mīlestību. Nēsājot īsu sudraba kulonu ar šaroitu, jūs iegūsiet spēcīgu garīgu saikni ar šīs pasaules spēcīgajiem spēkiem.

Zivis

Ir vērts pievērst uzmanību dabīgam neapstrādātam akvamarīnam un varavīksnes kvarcam. Šie akmeņi šogad piepildīs jūs ar enerģiju.

Lasi vēl: Šī gada nogale dāvās milzu laimi četrām zodiaka zīmēm

Nēsājot tos kā gredzenu vai kā rotājumu galvā, tu spēsi saglabāt domu skaidrību pat viskritiskākajā situācijā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment