Kādi izskatās skaistules Marijas un viņas vīra no Zambijas bērni

Mūsdienās starptautiskās laulības nav nekas neparasts. Bet dažreiz mīļotp cilvēku kultūrā atšķirības ir tik lielas, ka viņus atsakās pieņemt gan līgavaiņa, gan līgavas dzimtenē. Tieši tādā situācijā ir sieviete vārdā Marija, kura apprecējās ar vīrieti no Āfrikas valsts Zambijas. 

Sākumā laulātajiem bija ļoti grūti, un daudzi viņus nosodīja par dzīves partnera izvēli. Bet viņu jūtu spēks pārvarēja visus šķēršļus viņu ceļā. Tā vēlreiz tika apstiprināta patiesība, ka mīlestība var uzvarēt jebkurā situācijā.

 

Avots: https://www.instagram.com/p/BAHHjUxst2E/?utm_source=ig_embed

Lasi arī: Sešus gadus veca meitene savam mirušajam tētim uz debesīm nosūtīja pastkarti. Un pēc dažām dienām saņēma atbildi

Abi pirmo reizi satikās klubā – Marija Guljajeva no Krievijas un Lubinds Habazoks no Zambijas. Kopīgs draugs viņus iepazīstināja. Sākumā jaunieši nemaz neuztvēra viens otru kā iespējamo partneri.

Bet viņi turpināja sazināties. Un kādā brīdī abiem kļuva skaidrs, ka tā nav tikai draudzība, bet patiesa mīlestība. Tad krievietei un zambietim visas iedomātās robežas starp viņu kultūru un sabiedrību vienā mirklī pazuda. Bet katrā no mīlnieku dzīvēm bija arī citi cilvēki – draugi, radinieki utt – šie cilvēki, gluži pretēji, nesteidzās pieņemt šādu aliansi.

Pasaule virzās uz globalizāciju. Katrs sevi cienošs mūsdienu cilvēks neļauj stereotipiem ietekmēt viņa viedokli par cilvēkiem. Bet sākumā izrādījās, ka Marija un Lubinds ir izstumtie gan Krievijā, gan Zambijā.

 

Bet mīlnieki nepadevās. Uzklausījusi kaudzi biedējošu stāstu par to, kas Mariju gaida vīra dzimtenē, krieviete apprecējās ar afrikāni, lai pierādītu stereotipu nepatiesību. Un kopš tā laika pāris sāka veidot savu laimi kopā.

Meitenei bija vajadzīgs laiks, lai viņa pielāgotos jaunajai valstij un pieņemtu tās kultūras īpatnības. Savukārt laulātais strādāja pie savas karjeras Zambijas valdībā un spēja būtiski uzlabot ģimenes finansiālo stāvokli.

 

Šķir otru lapu, lai redzētu bērnu FOTO

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment