Kādi koki pie mājas pasargā no nelaimes, un kuri tieši pretēji – nes nelaimi?

Mūsu senči vienmēr ir izmantojuši dabas spēkus, jo īpaši koku spēju pasargāt māju no visdažādākajām nelaimēm. Ir zināms, ka augiem piemīt daudzas ārstnieciskas īpašības. Tie var arī dot spēku, piesaistīt veiksmi un pasargāt no nelaimēm.

Mēs jums pastāstīsim, kuri koki būtu stādāmi pagalma tuvumā, lai ģimenē valdītu miers, un kurus nevajadzētu stādīt, lai tie nesagādātu nepatikšanas.

 

Bērzs

Tas ir ļoti spēcīgs drošinātājs. Senos laikos tā zari pasargāja mājas, dzīvniekus un dārza kultūras no ļauniem spēkiem. Ja apciemo bērzu, tas atgriež cilvēkam spēku un zaudēto enerģiju.

Tomēr šim kokam nevajadzētu augt pagalmā. Zem tā var novietot soliņu, tad bērzs neļaus nelaimei nonākt pie jūsu sliekšņa. Šo koku stādīja arī māju tuvumā, jo tiek uzskatīts, ka tajā nekad netrāpa zibens.

Dubultā pūķa mēnesis: kā ievilināt veiksmi savā dzīvē līdz 4. maijam

Ozols

Šis koks ir varas un autoritātes simbols. Bet vai tas būtu stādāms pie mājas? Šeit viedokļi atšķiras. Daži uzskata, ka šis koks ģimenei nes labklājību, citi – ka tas var sagādāt nepatikšanas vājam ģimenes loceklim.

Saskaņā ar tautas pareģojumiem ozols pieņem tikai spēcīgus un drosmīgus cilvēkus, citus tas var iznīcināt. Tāpēc šis koks ir drosmes un militāra spēka simbols. Tomēr labāk to stādīt ārpus pagalma un kaut kur aiz žoga, ja vēlaties, lai jums būtu ozola aizsardzība un spēks.

Lasi vēl: Kādas ir pazīmes, kas nodod nekoptu sievieti, kas ir vecāka par 60 gadiem? 5 lietas, kas uzreiz krīt acīs

Kļava

Mūsu senči aktīvi izmantoja tās zarus un lapas, lai ārstētu slimniekus. Ja šo koku iestādīsiet pie mājas, jūs varat nebaidīties no negatīvisma, mājās nebūs strīdu.

Lasi vēl: Tavu dārzu apsēduši gliemeži? Dalos ar pasaulē labāko veidu, kā apkarot šos parazītus!

Kļava ģimenei nes ilgmūžību, labu veselību, mīlestību un gandarījumu. Koka aura ir labvēlīga stipru attiecību veidošanai, piešķir mieru un pārliecību par sevi.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment