Kādi pārsteigumi sagaida zodiaka zīmju pārstāvjus 2024. gadā – laime un zelta lietus

Gaišreģe Kazhetta Ahmetžanova dalījās ar  astroloģiskajiem noslēpumiem.

Vēzis

Ir pienācis laiks atbrīvot savu prātu un dvēseli, jo uzsvars uz garīgo sektoru runā par nepieciešamību ņemt pārtraukumu, kas palīdzēs jums atbrīvoties. Nav nepieciešams atrisināt visas problēmas uzreiz. Patiesībā labāk ir nesteidzīgi. Bet mēs varam sākt.

Vispirms neizvēlieties lielāko problēmu. Tā vietā izvēlieties kaut ko, kas nav pārāk grūts, un laika gaitā jūs uzņemsiet tempu un pārspēsiet sevi. Viss ritēs kā ierasts – gan sociālajā, gan profesionālajā jomā. Attiecības sola kāpumus un kritumus.

Jebkurā gadījumā mēģiniet saglabāt pēc iespējas vairāk entuziasma un aizraušanās, strādājiet pie konfliktu pārvarēšanas un tuvības saglabāšanas. Godīgi sarunājieties par garīgo atklājumu ar savu partneri un, ja iespējams, dodieties kopīgā ceļojumā, kam ir dziļa nozīme jums abiem. Dažus no jūsu pašreizējiem plāniem var ierobežot ģimenes sarežģījumi.

Saistībā ar bažām par tuviniekiem – jūsu vai mīļotā – jums var tikt lūgts apmeklēt sapulces, kas saistītas ar juridiskiem jautājumiem. Saglabājiet optimistisku skatījumu un nezaudējiet mērķtiecību. Runājiet par savām bailēm un raizēm ar mīļoto cilvēku, tas palīdzēs jums virzīties uz priekšu.

Skorpions

Tu esi gatavs izplest spārnus, ķerties klāt pēc kaut kā grandiozāka un drosmīgāka. Iesaistieties nopietnākā intelektuālā darbībā, un jūs atklāsiet, ka jūsu vēlmes ir kļuvušas skaidrākas un intensīvākas. Varbūt ir pienācis laiks atgriezt savā dzīvē cilvēku, ar kuru jūs ilgu laiku neesat komunicējis. Lielais attēls jums kļūst skaidrs. Jūs jūtaties stiprs un laimīgs ar savu fizisko formu. Attiecībām var būt nepieciešama īpaša uzmanība.

Jūs jūtaties atdalīts no kāda svarīga jūsu dzīvē, iespējams, no brāļa vai kolēģa. Mentora vai tēva problēmas vai slimība var aizkavēt jūsu ceļojuma plānus.

Jūsu laime šajā posmā ir atkarīga no jūsu spējas efektīvi sazināties, it īpaši ar savu otro pusīti. Jūsu domas būs aizņemtas ar praktiskām problēmām. Mīlestība un romantika izgaist fonā. Nauda tavās domās ieņems nozīmīgāko vietu.

Iespējams, jūs meklējat papildu ienākumus vai cerat nostiprināt dažus plānus, lai virzītos uz priekšu ar kādu personisku mērķi, par kuru jūs aizraujas. Dodieties uz saviem plāniem un fantāzijām, pat ja šķiet, ka tie pārsniedz atļauto. Centieties nepāranalizēt katru situāciju.

Lasi vēl: Debesu zīmes, kurām 2023. gada novembrī būs veiksmes sērija: Pāvela Globa prognoze

Jūsu bažas var būt veltīgas. Uzturiet pozitīvu saziņu un saglabājiet pamatotas cerības. Lai gan pasaulīgās rūpes joprojām prasa jūsu uzmanību, neaizmirstiet pievērst uzmanību tiem, kas jums ir īpaši dārgi.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment