Kāds būs 2023. gads katrai zodiaka zīmei saskaņā ar Vasilisa Volodina prognozi

Zemes elementu zīmes

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

2023. gads Vērsim būs ļoti nozīmīgs. Jūs jau ilgu laiku esat tiecies pēc pārmaiņām, un tās beidzot ielauzīsies jūsu dzīvē. Un tas attiecas uz visām jomām.

Ir pienācis laiks rīkoties izlēmīgi un drosmīgi, lai savāktu mūsu pašu pūļu augļus.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavu dzīvē 2023. gadā notiks ļoti dažādi un interesanti notikumi. Iespējams, pavasarī jūsu personīgajās attiecībās sagaida spēka pārbaude.

Daudzi zīmes pārstāvji nolems leģitimizēt savu savienību, nolemjot, ka laulība ir nepieciešams attīstības posms. Aizdodiet partnerim plecu, kopīgi risiniet problēmas, un arī jums kļūs vieglāk.

LASI VĒL: Kāds būs 2023. gads katrai zodiaka zīmei saskaņā ar Vasilisa Volodina prognozi

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Notikumi Mežāžu dzīvē 2023. gadā vairumā gadījumu būs labvēlīgi. Spriedze mazināsies un beidzot varēsi atpūsties. Bez nepieciešamības neko kontrolēt un ne par ko uztraukties.

Jūs zaudēsiet smagas važas un dzīvosiet jaunā veidā. Šis ir iekšējas atbrīvošanās un absolūta dvēseles miera periods. Ne tikai pienākumi, bet arī atpūta un patīkamu mirkļu baudīšana.

Gaisa zīmes

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņi 2023. gadā jutīsies atviegloti, taču visus labumus no likteņa uzreiz nesaņemsi. Stresa periods beidzas – sākas interesanta un aizraujoša dzīve. N

epatīkamu pārsteigumu vairs nebūs, taču nāks stabilitāte, skaidrība, skaidrība, sapratne, un būs arī daudz iespēju radošai pašrealizācijai.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svarus 2023. gadā gaida vairāki svarīgi uzdevumi uzreiz. Pirmkārt, jums ir jāsakārto savas lietas, domas un dzīve kopumā. Otrkārt, jums vajadzētu pastiprināt savu disciplīnu.

Vairs nevarēs nesodīti izlaist vai nepildīt varas iestāžu norādījumus. Visbeidzot, atrodiet sev nodarbi, kas dos jums enerģiju.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

2023. gads Ūdensvīram būs ļoti nozīmīgs. Jūs varat un vajadzētu izrādīt aktivitāti un iniciatīvu, un pat izlemt par varoņdarbiem. Šajā periodā jūs ieliksit svarīgu pamatu turpmāko gadu sasniegumiem.

Dažas izmaiņas būs dramatiskas un patiesi mainīs dzīvi. Tevī aug iekšējais spēks un enerģija – izmanto tos pilnībā, mainot savu dzīvi uz labo pusi.

Ūdens stihijas pazīmes

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

2023. gads Vēžiem nesīs pozitīvas pārmaiņas partnerattiecību un personīgās dzīves sfērā. Šis būs ļoti konstruktīvs periods, kad vientuļie zīmes pārstāvji atradīs savu mīlestību, un tie, kuri ir attiecībās, nolems viņus leģitimizēt.

Tajā pašā laikā zvaigznes brīdina: arī jums ir jāpieliek visas pūles, lai gūtu panākumus un kļūtu laimīgi, iegūtu stabilitāti un pārliecību par nākotni.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Svarīgs gads būs 2023. gads arī Skorpioniem. Šis ir spēcīgas enerģijas un dramatisku pārmaiņu periods. Nebaidieties mainīt savu dzīvi un virzīties uz priekšu. Gada pirmajā pusē iespējams notikums, kas kardināli mainīs tavu dzīvi.

Visticamāk, tas ietekmēs jūsu attiecības ar ģimeni un draugiem. Iespējams, ka mainīsi dzīvesvietu, par ko sapņoji ļoti ilgi.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

2023. gads Zivis patiešām pārsteigs. Palielināsies jūsu iekšējā enerģija un vēlme attīstīties. Tajā pašā laikā jūs vēlaties privātumu.

Tieksies komunicēt tikai ar tiem, kam ir interesanti un palīdzēs iekšēji bagātināties, attīstīties un pilnveidoties. 2023. gadā rūpīgi veidojiet savu sociālo loku, neielaižot tajā tukšas un toksiskas personības.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment