Kāds dzīvnieks ir tava sieviete, balstoties uz viņas horoskopa zīmi?

Zivis

Šīs zīmes pārstāvis ir elegances, grācijas un viltības iemiesojums vienā personā. Tāpēc Zivis tiek salīdzināts tikai lapsai. Tie vienlaikus vienmēr ir skaisti un bīstami. Pieradināt šādu sievieti jums neizdosies. Viņa ir lielisks manipulators, aktieris. Ja viņai izdodas pierast pie jūsu mājokļa, esiet gatavi paklausīt viņu gribai.

Auns

Auna sieviete ir mīksta, pūkaina kā jenots, kas briesmu gadījumā var kļūt par īstu slepkavu. Viņi nekad nav pieredzējuši bailes, demonstrē ārkārtīgu mērķtiecību. Šāda jauna sieviete, zemapziņas līmenī, sliecas uz ģimenes labklājību. Jāatceras: dusmot jenotu ir stingri aizliegts, jo tas kļūst nežēlīgs. Ar saskaņas sajūtu Auns mierīgi risinās savas lietas.

Vērsis

Vērsis, tāpat kā lāči, tiek uzskatīts, ka ir gudri un tajā pašā laikā diezgan pretrunīgi. Viņās ir koncentrēta dusmas, maigums, spēks, rūpes. Šāda sievieteatšķiras pēc visām raksturīpašībām, kas palīdzētu radīt laimīgu, pārtikušo ģimeni: viņa ir valdonīga, spēcīga, nebaidās no vientulības, zina, kā veidot personīgo dzīvi. Tomēr jāatceras: ja vīrietis nonāk lācenes rokās, viņš nevarēs izkļūt.

Dvīņi

Burvīgie dvīņi pilnībā atbilst savvaļas samta kaķa uzvedībai. Viņa reti parādās cilvēku pārpildītās vietās, izvēloties labprātāk būt vienatnē. Dvīņi vienmēr atrodas uzmanības centrā, ko ieskauj intrigas, saziņa, bet viņu iekšējā pasaule ir nezināms mežs, kurā pat visnežēlīgākais piedzīvojumu meklētājs nevar iekļūt. Viņas vienmēr ir savos sapņos, fantāzijās un ļoti reti atver durvis kādam.

Vēzis

Vēža Sieviete ir īsta lauvene, jo viņa ir slinka, nespējīga jauna sieviete, kas meklē spēcīgu karali, valdnieku. Tāpat kā dzīvnieku pasaulē, nevis lauva, bet gan lauvenes nodarbojas ar visiem jautājumiem – medības, audzina bērnus, baro laulāto. Šī uzvedība pilnīgi atbilst vēža zīmes sievietēm. Viņa mēģina atrast aizstāvi, apgādnieku, atbalstu, bet visu pārējo viņa var darīt pati. Jāatceras tikai viena lieta: neņemt vērā šīs plēsoņas mīlestību, tas ir stingri aizliegts –pretējā gadījumā viņa saaicinās visas draudzenes, radinieces un iznīcinās pāridarītaju!

Lauva

Lauvas zīmes sieviete, lai gan atšķiras ar ievērojamu nozīmi, grāciju, svarīgumu, taču savā uzvedībā atgādina vienkāršo kaķi, kas prasa pieķeršanos, uzmanību, aprūpi. Kaķi kā sieviete-lauva, tāpat kā ikviens –mīl ja viņus vienmēr ieskauj pretējā dzimuma uzmanība, mīlestība un slavināšana. Viņas izceļas ar neatkarību un asinskāri. Ja vīriets neatrod pareizo pieeju, viņa ilgi un sāpīgi izsmies viņu.

Jaunava

Šīs zīmes pārstāvji ir īsti vientuļie vilki. Tas nenozīmē, ka Jaunava dod priekšroku vientulībai, vienkārši viņa ir pārāk gudra un izvēlīga vīriešos. Praktiski katrā vilku barā vilcene ir galvenā – tā ir īsta Jaunava. Viņas vienmēr ieskauj vīriešu uzmanība, kuri cenšas iegūt viņas labvēlību, uzmanību.Viņa vienmēr palīdzēs ar padomu, bet sirdi atvērs tikai ļoti tuvai personai.

Svari

Svari ir īsta panda. Lācis, kurš dod priekšroku humānam uzturlīdzekļu veidam, kas simbolizē mieru un līdzsvaru. Tāpat kā panda, Svari dod priekšroku harmonijai, līdzsvaram, vienotībai. Viņi vienmēr atrod mierīgu ceļu, lai atrisinātu jebkuru problēmu un izvairītos no vardarbības.

Skorpions

Sieviete Skorpions ir īsts kaķu ģimenes plēsējs – tā ir tīģeriene. Vienkārši nav iespējams izskaidrot plēsēja uzvedību -viņa dara to, ko vēlas, pakļauj savus upurus un vāc trofejas siržu formā. Skorpioni ir reāli plēsēji, bet tie apzināti neizjauc citu cilvēku sirdis, tas notiek neviļus. Pakļaut upurus palīdz ekstremāla seksualitāte, noslēpumainība, kas vīriešus piesaista kā magnētu.

Strēlnieks

Zobenvalis ir īsta “valis-slepkava”, kas arī ir Strēlnieka sieviete. Viņas mierīgi klīst pa pasauli, nevienu nosodot, reti uzbrūk citiem. Viņas nepievērš uzmanību citu cilvēku uzvedībai, bet mēģinājums ierobežot viņu brīvību var izraisīt letālu iznākumu. Visā zobenvaļu vēsturē, viņi nekad nav uzbrukuši cilvēkiem savā dzīvesvietā. Viņi nesāpina vājos, viņi ir ļoti cēli. Bet, ja kāds to pārkāpj, viņi nekavējoties maksās augstu cenu. Jauki, delikāti skaistu meiteņu skatieni vilina vīriešus. Viņas pēc būtības ir plēsēji, un vīrietis ir viņu upuris.

Lasi vēl: 4 Zodiaka zīmes, kurām visgrūtāk paciest vientulību

Avots: revolucija.eu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment