4 Zodiaka zīmes, kurām visgrūtāk paciest vientulību

Laiku pa laikam ikvienam no mums piezogas vientulības sajūta, lai arī cik populāri un apjūsmoti mēs nebūtu. Tomēr šo četru zodiaka zīmju pārstāvji vientulību izjūt visdziļāk, patiesībā, tā aizskar šos cilvēkus līdz sirds dziļumiem…

Auns

Tu nespēj paciest vientulību, jo tev patīk izbaudīt attiecību sākumposmā esošo aizraušanos un skriešanu pakaļ. Kad esi iemīlējies, tu nepagurstot baudi dzīvi un visu, ko tā sniedz, nepadodoties neviena šķēršļa priekšā, līdz tavas mīlestības objekts ir iekarots. Patiesību sakot, tevi ir grūti ignorēt un viegli iemīlēt. Tu aizvedīsi savu sirdsāķīti uz kādu romantisku vietu un tur mirkļa iespaidā paudīsi savas dziļākās jūtas pret viņu. Tu klusībā izbaudi tik laicīgas nodarbes kā attiecību kultivēšana un uzturēšana.

Vēzis

Tu neciet būt viens pats, jo tu patiesi vēlies atrast savu vietu šajā pasaulē un dibināt ģimeni ar mīļoto cilvēku. Laulības un bērnu radīšana ir tavas dzīves galvenie mērķi un tu labi zini, ka darīsi visu iespējamo, lai to iegūtu. Pat tad, ja tev nākas spert soli ārpus savas komforta zonas lai to iegūtu, tu to darīsi. Tu pat būsi gatavs tikties aklajā randiņā ar svešiniekiem, līdz jutīsies emocionāli izsmelts. Dzīvesvietas atrašana un emocionālas saiknes veidošana ar mīļoto tev nozīmē itin visu – beigu beigās, tas būs tā visa vērts.

Lauva

Tu nemīli būt viens pats tādēļ, ka tev nepieciešama tāda uzmanība, kādu vienīgi otrā pusīte spēj tev sniegt. Tev nepieciešamas rūpes un gādīgums visu cauru diennakti, tu labi apzinies, ka neviens ģimenes loceklis, nedz draugs nespēj tev ko tādu sniegt. Tev nepieciešams ik rītu dzirdēt “labrīt” un ik vakaru saklausīt “arlabunakti”, lai zinātu, ka kāds vienmēr par tevi gādā un rūpējas. Tev nepieciešams cilvēks, kurš var visu nolikt malā, lai tikai būtu ar tevi kopā vienkārši tādēļ, ka viņš tevi mīl. Tev patīk būt mīlētam. Tu tiecies pēc mīlestības, lai tā spētu aizpildīt tukšo vietu tavā sirdī.

Svari

Tev nepatīk būt vienam tādēļ, ka tevī ir tik daudz mīlestības, ko dot otrajai pusītei. Tevī mājo instinktīva mīlestība pret cilvēkiem – bieži vien tu nespēj to atstāt novārtā. Tu esi laimīgs atrodoties attiecībās, bez mīļotā cilvēka blakus tu jūti, ka dzīve nav gana piepildīta. Tava emocionālā vajadzība paļauties uz kādu citu, lai tas tevi darītu laimīgu ir kā apsēstība tavā prātā, kad esi viens. Tieši šī iemesla dēļ tu steidzies veidot attiecības arī tad, kad īsti neesi tām īsti gatavs, vai ar nepareizo cilvēku.

Lasi vēl: Lūk, kuri 4 Zodiaka zīmju pāri ir paši saderīgākie! Tas ir zvaigznēs ierakstīts!

Avots: revolucija.eu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment