Kimai Kardašjanai jāpadara slavenu ukraiņu miljardieri, kura nopirka viņas māju – tā paredz pirkuma līgums

Tas ir noticis – parakstīts pasaulē pirmais nekustamā īpašuma pirkuma līgums, kurā ir iekļauti punkti par jaunā saimnieka atpazīstamības veicināšanu sabiedrībā jeb Kima Kardašjana ir pārdevusi savu Belēras māju pa 17.8 miljoniem ASV dolāru kādai turīgai ukrainietei, kura vēlas uzsākt dziedātājas karjeru. 

Grūti spriest vai tas ir PR triks no pašu Kardašjanu puses, bet fakts paliek fakts – ukrainiete Marina Actone ir iegādājusies Kimas Kardašjanas un Kanjē Vesta savrupmāju, kas atrodas šikā Losandželosas apkaimē, Belērā, par 17.8 miljoniem ASV dolāru. Minimālismā ieturētā un pēc Kimas un Kanjē gaumes pārbūvētajā savrupmājā ir 6 guļamistabas, 8 vannas istabas, plašs pagalms un āra baseins.

Par Marinu Actoni tikpat kā nekas nav zināms – runā, ka viņa ir uzņēmēja un nodarbojas ar labdarību, bet tagad ir nolēmusi kļūt par slavenu dziedātāju. Ja šis nav pašu Kardašjanu PR triks, tad šī ukrainiete ir visai gudra, jo Kanjē Vests ir mūzikas producents, kurš ir ieguvis 21 “Grammy” balvu un šis pirkuma līgums paredz, ka Kimai jāpadara Marinu slavenu, kas Kimai nudien nenāktos grūti, jo viņai sociālajā tīklā Instagram vien ir vairāk kā 100 miljonu sekotāju, un nemaz nerunāsim par dažādiem ietekmīgiem biznesa kontaktiem visā pasaulē!

Marinai ir iznācis jau pirmais singls un arī Kima savu daļu pilda – slavenā sabiedrības dāma apmeklēja Marinas singla iznākšanas ballīti, kā arī ir veltījusi viņai pāris ierakstus savos sociālo tīklu kontos un devusies vakariņās ar jauno dziedātāju.

Lūk, Marinas singls “Stand Up”:

Lasi vēl: Meitene iztērēja milzu summu, lai līdzinātos Kimai Kardašjanai – bet viņa izskatās pat labāk (FOTO)

Avots: wonderwall.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment