Kāds ir labākais veids, kā tīrīt cepeškrāsns iekšpusi: lai tā būtu mirdzoši tīra un ilgāk kalpotu

Sajauciet 0,5 glāzes trauku mazgāšanas līdzekļa, 0,5 glāzes etiķa un 0,5 glāzes cepamās sodas. Rūpīgi samaisiet, lai iegūtu labi putojošu baltu pastu. To viegli uzklājiet pa visu cepeškrāsns iekšpusi, atstājiet uz divām stundām, lai tā iedarbotos, un pēc tam vienkārši noslaukiet visus netīrumus.

Kā rudenī apgriezt upenes, lai nākamajā gadā tās nestu ļoti bagātīgu ogu ražu

Ja pasta pirms noslaucīšanas ir pārāk stipri nožuvusi vai sakaltusi, pirms noslaucīšanas ar papīra dvieli vai sūkli to apsmidziniet ar nedaudz ūdens.

Trauku mazgāšanas līdzekli vajadzības gadījumā var aizstāt ar alternatīviem līdzekļiem. Visvienkāršākā pasta cepeškrāsns iekšējās virsmas tīrīšanai ir 0,5 glāžu parasta ūdens un 2 ēdamkarotes cepamās sodas maisījums. Tomēr šāds līdzeklis uz sienām jāatstāj uz nakti, lai tas noteikti iedarbotos. No rīta samitriniet papīra dvieli vai sūkli ar balto etiķi un pēc tam noslaukiet netīrumus.

Lasi vēl: Konservējumi sabojājās? 7 biežāk pieļautās kļūdas

Ja nepieciešams virsmu vēl vairāk samitrināt, apsmidziniet virsmu ar trauku aerosolu un noslaukiet, līdz tā ir pilnīgi tīra.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Šī metode ir droša alternatīva ķimikālijām, jo tajās esošās sastāvdaļas bieži vien var radīt ilgtermiņa kaitējumu. Toties rezultāts nav sliktāks par veikalā nopērkamajiem līdzekļiem, varbūt pat tieši labāks!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment