Kāds ir stilīgs maks?

Sievietes pamana detaļas un maks ir viena no šīm detaļām, pie kuras aizkavējas viņas acis. Tāpēc, ja tavs maks tev ir bijis jau no pusaudža gadiem un ir pilns ar čekiem, sākot no 2009. gada, tad ir laiks nomainīt savu aksesuāru uz kaut ko daudz stilīgāku!

  1. Pārlokāmie maki

Šis ir populārākais no maku veidiem, arī starp slavenībām. J.Fold ir viena no firmām, kura piedāvā lielisku iespēju tev iegādāties maku par draudzīgu cenu, arī nodrošinot tā labo kvalitāti. Tie ir pieejami jebkādā krāsā un stilā- izvēlies pats to, ko tu vēlies.

maks1

  1. Dabīgais neatkārtojama stila maks

Ar šādu maku tu noteikti paliksi atmiņā. Tas ir radīts no dabīgās, augstas kvalitātes vilnas un dabīgās ādas. Tam ir neatkārtojams stils, bet tajā pašā laikā, tas ir ļoti elegants. Tu vari pieskaņot arī telefona apdari, pases maku vai kredītkaršu maku.

maks2

  1. Vecā labā āda

Neviens nekad nav raucis degunu nepatikā, kad tam piedāvā iegādāties īstas ādas maku. Šie maki ir ar senatnes pieskaņu un ar raupju ādu. Moxie & Oliver piedāvā ādas makus ar jaunu modernu elpu, bet saglabājot ādas īpašības un apstrādes tradīcijas. Šis maks tev kalpos visu mūžu un tas ir šūts un darināts ar pašu meistaru rokām.

maks3

Avots: coolmaterial.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment