Kāds skolēns, izdarīja pašnāvību pēc tam, kad viņam iemeta ar gaļas gabalu – lūk kāpēc

Vecāki apgalvo, ka 12 gadus vecais zēns esot rūpējies par apkārtējo vidi un jūras dzīvi.

12 gadus vecais skolnieks Luijs Fetons, kas bija vegāns, izdarīja pašnāvību neilgi pēc tam, kad viņam huligāni skolā uzmeta virsū gaļas gabalu. Zēna mirstīgās atliekas tika atrastas viņa paša mājās Vaterfordā, tā mums ziņo “Daily Mail”.

Lasi arī: Lūk, kā izskatās 48 gadus veca sieviete, kas sevī injicē baktērijas, kas saglabā jaunību (FOTO/VIDEO)

Vecāki ziņo, ka par viņu dēlu skolā nemitīgi ņirgājās un viņu apcēla, jo zēns bija nolēmis kļūt par vegānu. Pēc šiem atgadījumiem, bērns regulāri devies pie psihologiem un sācis pats sev nodarīt fiziskus miesas bojājumus. Lai izvairītos no aizvainojumiem, Luijs pusdienu pārtraukumos devās ēst uz ielas. Zēns pat bija sācis smēķēt, lai tiktu galā ar radušos stresu.

Zēna skolotāja arī apstiprināja, ka Luijs bija sācis bieži smēķēt un vienmēr atradies vecāko skolasbiedru kompānijā.

“Es nekad nebiju pamanījusi, ka Luijs bija tik ļoti nospiests un nomākts, turklāt nekad nebūtu iedomājusies, ka viņš vēlējās izdarīt pašnāvību. Mūsu skola darīs visu iespējamo, lai nekas tāds vairs nekad neatkārtotos,” tā stāsta skolotāja.

Pašlaik skolā notiek izmeklēšana. Luija vecāki līdz šim brīdim nespēj noticēt, ka viņu dēls izdarījis pašnāvību. Vecāki stāsta, ka viņi ar Luiju jau bija plānojuši, ka skolas brīvlaikā zēns dosies apmācībās slēpošanā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment