Kādu apģērbu valkā tikai mūsu sievietes, bet ārzemēs tas jau sen ir aizmirsts (Foto)

Pamata garderobe parasti sastāv no neitrāliem apģērbiem, kurus viegli kombinēt ar citiem. Tomēr arī šie priekšmeti ar laiku var kļūt vecmodīgi.

Kaut arī tos var turpināt valkāt, iegādāties tos pašus jaunus nav praktiski. Šajā rakstā mēs izskatīsim, no kādām lietām būtu jāatbrīvojas un piedāvāsim ieteikumus, ar ko tās aizstāt.

Zeķubikses ar laikru

Ikviens ir redzējis šīs caurspīdīgās zeķubikses, kas spīd spēcīgāk nekā atstarotāji. Laikra piešķir miesas krāsas zeķubiksēm nevēlamu spīdumu, kas īpaši izceļas fotogrāfijās. Šāds spīdums var padarīt siluetu platāku un radīt lētuma iespaidu. Izvēlieties zeķubikses bez laikras, jebkurā biezumā, un pārliecinieties, ka tās ir tuvu jūsu ādas tonim.

Balts krekls ir lielisks bāzes elements katras sievietes garderobē. Tomēr tagad vairs nav aktuāli iegādāties īsus piegulošus kreklus ar krūšu iešuvēm. Sievišķīgu un elegantu izskatu var panākt arī bez balta krekla, kas cieši pieguļ ķermenim un caur kuru redzama apakšveļa.

Šobrīd modē ir krekli bez krūšu iešuvēm, kas izskatās viegli un nepiespiesti.

Pieguloša ādas jaka

Šķiet, ka tās vienmēr būs modē, tikai fasoni ar laiku mainās. Ja agrāk bija populāras īsas un piegulošas jakas, tad tagad tendence ir pretēja.

Ādas jaku ieteicams izvēlēties tādu, lai zem tās varētu uzvilkt biezu džemperi. Tādas jakas ir ne tikai ērtākas un siltākas, bet arī pašlaik ļoti aktuālas.

Pieguļoša dūnu jaka

Šobrīd modes tendences liecina, ka piegulošu ziemas jaku valkāšana ir neērta. Tās ne tikai ir aukstas, bet arī izskatās nepievilcīgi, īpaši, ja pievieno bezgaumīgu jostu. Daudz siltākas ir dūnu jakas, kuras starp ķermeni un dūnām veido gaisa slāni, nodrošinot siltumu.

Tāpēc iesakām izvēlēties jakas, kurām var apakšā uzvilkt vairāk par vienu apģērba gabalu, ne tikai golfa krekliņu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment