Kādu vīrieti jūs izvēlēsieties: vizuālais tests atklāj, ko jūs meklējat attiecībās

Šis vienkāršais tests palīdzēs jums noskaidrot, kādas īpašības partnerim jūs vērtējat visvairāk, kā arī palīdzēs jums gūt ieskatu sevī.

Bieži vien mēs sevi maldinām, sakot, ka izskatam nav nozīmes. Fiziskās īpašības ir pirmā lieta, kam mēs pievēršam uzmanību. Turklāt izskats bieži vien var atspoguļot cilvēka personību un dzīvesveidu. Tāpēc ir tikai likumsakarīgi, ka, meklējot partneri, fiziskajām īpašībām ir ne mazāk svarīga loma. Veiciet šo psiholoģisko testu, lai noskaidrotu, ko meklējat attiecībās un kādas ir jūsu stiprās puses, kā arī ko varat uzlabot, lai veidotu veiksmīgas attiecības.

Izvēlieties vīrieti, kas jums šķiet vispievilcīgākais:

Vīrietis Nr. 1

Ja esat izvēlējies pirmo vīrieti, iespējams, partnerī meklējat atbalstu.

Jūs meklējat attiecības ar kādu, kurš par jums rūpēsies un sniegs vērtīgas dzīves mācības. Jums ir ērti būt atkarīgam un jūs labprāt ļaujat partnerim uzņemties vadību.

Jums nav pastāvīgi jākonkurē ar vīrieti vai jāaizstāv savs viedoklis. Jūs esat pārliecināta un motivēta. Tomēr reizēm jūs varat būt neizlēmīga, nedaudz kaprīza un nedroša par to, ko vēlaties. Jūs tiecaties pēc pastāvīgas pielūgsmes un uzmanības, un jūsu attiecības bieži vien atgādina tēva un meitas attiecības – un tas ir labi, ja vien abi partneri ir ar to apmierināti.

Vīrietis Nr. 2

Ja izvēlies vīrieti Nr. 2, tas norāda, ka esi ļoti gādīga.

Jums patīk rūpēties par citiem, taču jūs sagaidāt arī lojalitāti, cieņu un pateicību pretī. Jūs labprāt uzņematies uzdevumus un atbildību, jums piemīt liels iekšējais spēks, un bieži vien jums ir nepieciešams kāds, par kuru rūpēties un cīnīties.

Lasi vēl: Es vairs necepu un nevāru olas (izcila, veca recepte) Nekad neesmu ēdusi garšīgākas olas

Tu mēdz būt māte savam partnerim un vari dominēt attiecībās, tāpēc tev nepieciešams kāds, kurš to pieņems. Pretī tu dāvāsi rūpes un aizsardzību, cik vien spēj.

 

 

 

Vīrietis Nr. 3

Ja izvēlies vīrieti nr. 3, tu esi ambicioza, neatkarīga un pašpietiekama.

Mērķtiecīga, drosmīga un pašpārliecināta sieviete. Vīrieši tevi uzskata par ļoti pievilcīgu, taču bieži vien viņus biedē tava spēcīgā personība, baidoties, ka viņi nespēs izpildīt tavus standartus.

Jūs labi jūtaties kā vientuļš cilvēks, un jums ir nepieciešams partneris, kas ir pārliecināts par sevi un spējīgs pieņemt kompromisus. Jums attiecībās ir nepieciešama liela brīvība un personīgā telpa, tāpēc labāks partneris jums būtu inteliģents, neatkarīgs vīrietis, kuram ir līdzīgs jūsu skatījums uz dzīvi.

Vīrietis Nr. 4

Izvēloties vīrieti Nr. 4, tas nozīmē, ka esi ļoti emocionāla un jūtīga.

Savā partnerī tu meklē gan draugu, gan mīļāko, ar ko veidot kaislīgas, uzticības pilnas un drošas attiecības. Jūs ticat vienlīdzībai un uzskatāt, ka pienākumi starp partneriem ir jāsadala vienlīdzīgi.

Lasi vēl: Atklājusi sev vēl 7 veidus, kā izmantot papīra dvieļus: tā ir gandrīz kā brīnumlieta

Jūs daudz dodat un sagaidāt, ka pretī saņemsiet to pašu. Kad esi iemīlējusies, esi ļoti kaislīga un pilnīgi uzticīga. Pārējā pasaule atkāpjas otrajā plānā, un jūs domājat par sevi un savu partneri kā par vienu veselumu pat tad, kad esat šķirti. Jūsu attiecības vienmēr ir par “mums”.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment