Kādu vīrieti jūs izvēlēsieties: vizuālais tests jums parādīs, ko jūs meklējat attiecībās

Šis vienkāršais tests palīdzēs tev noteikt, kādas īpašības partnerī tu vērtē visvairāk, kā arī gūt priekšstatu par sevi.

Bieži vien mēs sevi maldinām, sakot, ka izskatam nav nozīmes. Fiziskās iezīmes ir pirmā lieta, kam mēs pievēršam uzmanību. Turklāt izskats bieži vien var atspoguļot cilvēka personību un dzīvesveidu. Tāpēc ir tikai likumsakarīgi, ka, meklējot partneri, fiziskajām īpašībām ir ne mazāk svarīga loma.

Izvēlieties vīrieti, kas jums šķiet vispievilcīgākais, un apskatiet, ko vēsta jūsu atbilde.

Vīrietis Nr. 1

Ja esi izvēlējies pirmo vīrieti, iespējams, partnerī meklē atbalstu.

Tu meklē attiecības ar kādu, kurš par tevi rūpēsies un sniegs tev vērtīgas dzīves mācības. Tev ir ērti būt atkarīgam un tu labprāt ļauj savam partnerim uzņemties vadību.

Tev nav nepieciešams pastāvīgi sacensties ar savu vīrieti vai aizstāvēt savu viedokli. Tu esi pašpārliecināta, lojāla un motivēta. Tomēr reizēm vari būt neizlēmīga, nedaudz kaprīza un nedroša par to, ko vēlies. Tu tiecies pēc pastāvīgas pielūgsmes un uzmanības, un tavas attiecības bieži vien atgādina tēva un meitas attiecības – un tas ir labi, ja vien abi partneri ir ar to apmierināti.

Vīrietis Nr. 2

Ja izvēlies vīrieti Nr. 2, tas norāda, ka esi ļoti gādīga.

Tev patīk rūpēties par citiem, taču tu sagaidi arī lojalitāti, cieņu un atzinību pretī. Tu labprāt uzņemies uzdevumus un atbildību, tev piemīt liels iekšējais spēks, un bieži vien tev ir nepieciešams kāds, par kuru rūpēties un cīnīties.

Tu mēdz būt māte savam partnerim un vari dominēt attiecībās, tāpēc tev ir nepieciešams kāds, kurš to pieņems. Pretī tu dāvāsi rūpes un aizsardzību, cik vien labi spēj.

Vīrietis Nr. 3

Ja izvēlies vīrieti Nr.3, tu esi ambicioza, neatkarīga un pašpietiekama.

Mērķtiecīga, drosmīga un pašpārliecināta sieviete. Vīrieši tevi uzskata par ļoti pievilcīgu, taču bieži vien viņus biedē tava spēcīgā personība, baidoties, ka viņi nespēs dzīvot atbilstoši taviem standartiem.

Tu labi jūties kā vientuļa persona, un tev ir nepieciešams partneris, kas ir pārliecināts par sevi un spējīgs pieņemt kompromisus. Tev attiecībās ir nepieciešama liela brīvība un personīgā telpa, tāpēc labāks partneris tev būtu inteliģents, neatkarīgs vīrietis, kuram ir līdzīgs skatījums uz dzīvi kā tev.

Lasi vēl: Peldēšana vai skriešana: kas labāk palīdz zaudēt liekos apkārtmērus

Vīrietis Nr. 4

Izvēloties vīrieti ar kārtas numuru 4, tas nozīmē, ka esi ļoti emocionāla un jūtīga.

Tu meklē partnerī gan draugu, gan mīļāko, ar kuru varētu veidot kaislīgas, uzticības pilnas un drošas attiecības. Tu tici vienlīdzībai un uzskati, ka pienākumi starp partneriem ir jāsadala vienlīdzīgi.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

Tu daudz dod un sagaidi, ka pretī saņemsi to pašu. Kad esi iemīlējusies, esi ļoti kaislīga un pilnīgi uzticīga. Pārējā pasaule atkāpjas otrajā plānā, un tu domā par sevi un savu partneri kā par vienu veselumu pat tad, kad esat šķirti. Jūsu attiecības vienmēr ir par “mums”.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment