Kādus cilvēkus kaķi uztver kā savus vecākus?

Maiga neatlaidība

Kaķis ne tikai rūpējas par pēcnācējiem, bet arī audzina tos. Bet kur jūs esat redzējuši viņu iesaistāmies ķepu veidošanā pret kaķēniem? Protams, izglītojošos nolūkos pūkains suns var parādīt raksturu, bet pirms tam tas apdomīgi paslēps nagus. Tas var svilpt, bet ne daudz. Attiecību algoritms kaķēnam ir skaidrs. Tāpēc viņš identificē ar māti to, kura pacietīgi un mierīgi skaidro uzvedības noteikumus, nevis bāž degunu par nepiedienīgu uzvedību.

Bez komentāriem!

Slavenības ar roku pasargā sevi no kameras un saka slavenu frāzi. Kaķis dara to pašu, kad viņa slēpj savus kaķēnus no uzmācīgiem skatieniem. Kaķēns jūt, ka apkārt ir mazāk svešas smakas, un viņš šo stāvokli cieši saista ar drošību. Pieaugušā dzīvē kaķis vadīsies pēc tiem pašiem noteikumiem. Personai ir jāaizsargā mājdzīvnieks no iespējamām briesmām un pretiniekiem. Tad pūkains viņam pieķersies kā savējais.

Es dzirdu to, ko saprotu

Dzīvnieki un cilvēki runā dažādās valodās, un savstarpējas sapratnes trūkums rada problēmas… Bet prakse izšķir visu! Socializēts kaķis zina, kā “pārtulkot cilvēka skaņas kaķu skaņās”, tāpēc tas saprot prasības un lūgumus.

Lasi vēl: Liec aiz auss: 11 ieteikumi ko kategoriski nedrīkst darīt savā dzimšanas dienā

Tātad saimnieks, kurš saprot kaķa darbību valodu, kļūst tuvāks un mīļāks mājdzīvniekam. Kaķis mīlēs un cienīs šādu cilvēku. Un arī paklausīt neapšaubāmi. Kā kādreiz – ar mammu.

Leave a Comment