Kaimiņam neizdevās atrast otro pusīti. Kad ar viņu parunāju, sapratu, ka viņš no dāmām gaida tikai ŠO

Mans kaimiņš ir 40 gadus vecs vīrietis, kurš dzīvo kopā ar māti viņas dzīvoklī. Viņa gatavo, tīra un rūpējas par viņu tā, it kā viņš būtu zīdainis vai invalīds.

 

Vīrietis vienmēr ir labi paēdis un labi ģērbies. Ēdienreizēs viņš var sagaidīt mammas pīrāgus, kompotus un boršču.

 

Viņš strādā kā frīlanseris un gandrīz neparādās sabiedrībā, tāpēc viņš nekad nav bijis precējies. Viņš tomēr nezaudē cerību atrast dzīves partneri un nodibināt nopietnas attiecības.

 

Viņš ilgi meklē otro pusīti. Dzīvojam vienā kāpņu telpā jau 16 gadus – cik man zināms, viņš visu šo laiku ir meklējis savu izredzēto…

 

Kāpēc tas neizdodas, ir filozofisks jautājums. Varbūt visa būtība ir viņa pārmērīgi augstajās prasībās potenciālajam laulātajam, un tās ir šādas:

 

1.Ideālajai mīļotajai kandidātei nedrīkst būt bērniem, ar lieliskām fiziskām īpašībām, un viņa nedrīkst būt vecāka par 35 gadiem. Vēlams, lai viņa nāk no gudras ģimenes un ar koledžas izglītību.

2.Topošajai sievai ir jāpieder pašai savs mājoklis un jābūt perfektai saimniecei. Viņai jāspēj arī uzturēt kārtību mājā un pagatavot daudz garšīgu ēdienu.

3.Dāmai jābūt pašpietiekamai, ar saviem līdzekļiem. Viņai nevajadzētu paļauties uz vīra ienākumiem, un vēl labāk būtu, ja viņa varētu nopelnīt vairāk nekā viņš.

4.Topošajai sievai ir jāmīl un jāgodā viņa māte.

Kaimiņš bieži sūdzas par savu dzīvi un internetā satiktajām sievietēm. Viņam bieži nākas satikt jaunas dāmas ar vienu vai vairākiem bērniem, taču tas viņam nav pieņemami.

 

Viņš nevēlas investēt svešu bērnu nodrošināšanā un uzturēšanā. Kaimiņš saka, ka tādus bērnus nekad nepieņems par savējiem.

 

Izrādās, ka gandrīz visas sievietes iepazīšanās portālos pelna mazāk naudas nekā viņš. Viņš pats nopelna tikai 630 eiro.

LASI VĒL: Zodiaka zīmes, kas var viegli lasīt citu cilvēku domas

Izrādījās arī, ka dāmām nav sava dzīvokļa, taču viņš nevēlas nevienu vest savās mājās, kur dzīvo kopā ar mammu, jo uzskata, ka jaunajam pārim jādzīvo atsevišķi.

Kaimiņam pretenzijas ir arī par randiņos sastapto sieviešu izskatu. Dāmas ir vai nu ļoti apaļīgas, vai vienkārši nav viņa gaumei.

 

Sievietes, kuras patīk manam kaimiņam, ir izglītotas, pašpietiekamas, ar mājām, bez bērniem un pievilcīgas, par viņu neinteresējas un pārtrauc atbildēt uz viņa vēstulēm, tiklīdz viņš atklāj informāciju par sevi.

 

Ideja par tikšanos klātienē vairs nav apspriešanas vērta; tā mans nabaga kaimiņš dzīvo pie savas vecās mātes bez dzīvesbiedrenes, un viņa gadi paiet garām.

 

Ko jūs domājat par šo stāstu? Vai varonis nedomā, ka vēlas sev blakus dāmu, kura apmierinās visas viņa nepamatoti augstās prasības? Vai tāda sieviete pastāv uz šīs grēcīgās zemes? Mēs priecāsimies dzirdēt jūsu komentārus!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment