Kaislīga romantika vai panākumi darbā: astroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 21. līdz 27. augustam

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvām nākamā nedēļa būs laiks, kad viņas varēs parādīt sevi visā savā krāšņumā. Jūs gaida uzslavas un atzinība par jūsu talantiem un pūlēm. Nevilcinies dalīties ar savām idejām – tās var novest pie ievērojamiem panākumiem.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavas noteikti piedzīvo pozitīvu pārmaiņu periodu. Tu vari sagaidīt paaugstinājumu amatā vai aizraujošus jaunus darba piedāvājumus. Tomēr neaizmirsti arī parūpēties par savu veselību – tas ir būtisks tavas labklājības aspekts.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Šī nedēļa Svariem var nest gan romantiku, gan harmoniju attiecībās. Tu vari atrast kopīgu valodu ar savu partneri jaunā līmenī, kas veicinās dziļāku saikni. Šis ir arī labs laiks konfliktu risināšanai. Neprecētie Svariem varēs ienirt kaislīgā romantikā.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris).
Skorpioni, nākamajā nedēļā jūs jutīsiet enerģijas pieplūdumu. Šis var būt īstais laiks, lai uzsāktu jaunus projektus vai pat riskantus uzņēmumus. Tavas kaislīgās vēlmes veicinās pozitīvi rezultāti.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlnieki var sagaidīt ilgi gaidītu paaugstinājumu amatā vai atzinību par saviem sasniegumiem. Tavs smagais darbs un centība beidzot tiks pamanīta. Taču atceries par līdzsvaru – neieslīgsti pilnībā darbā un atvēli laiku atpūtai.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Jaunā nedēļa mežāzim varētu būt iekšēju pārvērtību laiks. Tu vari atklāt jaunas intereses vai iedziļināties atmosfērā, kas tevi iedvesmo. Nebaidies dalīties savās idejās ar apkārtējiem.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīriem gaidāmā nedēļa varētu nest kaislīgus romantiskus pārdzīvojumus. Tevi varētu pārņemt dziļa emocionāla saikne, kas varētu būtiski ietekmēt tavas turpmākās attiecības.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivis, tu sajutīsi enerģijas un radošuma pieplūdumu. Šis varētu būt lielisks laiks, lai paustu savas idejas un radošus centienus. Nepalaid garām iespēju dalīties savos talantos ar pasauli.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment