Kaķis nekad nepiedos un neaizmirsīs šīs piecas lietas savam saimniekam

Kaķi ir diezgan neatkarīgi dzīvnieki un parasti rūpējas par sevi. Viņiem ir savas preferences un attieksme, un dažas situācijas var ietekmēt to uzvedību un reakcijas.

Protams, mēs neminēsim nekādas atklāti nepieņemamas darbības, piemēram, uzbrukumu dzīvniekam vai tā turēšanu badā. Tādas darbības ir absolūti nepieņemamas un pārkāpj gan dzīvnieku labturību, gan morālās normas.

Mēs apspriedīsim par tiem aspektiem un rīcību, kam cilvēki parasti nepievērš pietiekamu uzmanību, bet kas var nopietni ietekmēt vai pat aizvainot mājdzīvniekus.

Bīstamie kaimiņi….. Kādos zemes gabalos pavisam noteikti dzīvo čūskas?

Garīgā līdzsvara pārkāpumi

Dažiem cilvēkiem šķiet smieklīgi, kad kaķim ir bail. Ir jāatzīst, ka kaķis, kurš strauji reaģē uz nesagaidītu priekšmetu, piemēram, gurķi vai banānu, patiešām var radīt smieklu. Tomēr nav ieteicams nodarīt dzīvniekam kaitējumu vienkārši tāpēc, lai izraisītu smieklus. Lai gan kaķiem ir slavenā devīze par deviņām dzīvībām, viņu nervu sistēma tomēr ir jutīga un jārūpējas par viņu labsajūtu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

 

Pārmērīgs stresu gan dzīvniekam, gan cilvēkam ir lieks. Turklāt, ja kaķis saprot, ka jūs to darījāt to apzinoties, tad viņš ilgu laiku nepiedos šādu triku cilvēkam. Pēc tam dzīvnieks nebūs tik uzmanīgs reaģēt uz kaut ko nejauku.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment