Kaķis uz spilvena! Kāpēc jūsu mājdzīvnieks patiesībā tik ļoti vēlas gulēt ar jums vienā gultā

Jūs iegādājāties gan māju, gan gultu savam kaķim, tomēr viņš joprojām lien jūsu gultā naktī? Un pat ja jūs viņu padzenat, vai viņš uzreiz atgriežas?

Mēs zinām atbildes uz visiem jūsu jautājumiem! Šajā rakstā mēs izskaidrosim, kāpēc mājdzīvniekiem tik ļoti patīk gulēt blakus saviem cilvēkiem.

Lasi arī: Uzvilks veiksmes kroni: lūk, kam pa lielam veiksies no 1. septembra – tā zvaigznes sastājušās

Jums šķiet, ka esat ļāvis savam kaķim pārāk daudz, jo viņš burtiski apguļas jums uz galvas. Vai arī ērti iekārtojas blakus spilvenam vai zem segas. Kāpēc kaķi tā dara? Vai gulēšanai kopā ar viņu ir kādi ieguvumi jums abiem?

 

Kāpēc kaķi guļ ar saviem saimniekiem: iemesli

Mūsu kaķi var gulēt visdīvainākajās vietās, sākot no kurpju kastes līdz tukšai bļodai. Bet kāpēc viņi nolemj gulēt ar saviem saimniekiem?

Kaķis guļ ar saimnieku, lai būtu drošībā

Jūs domājat, ka savā dzīvoklī esat pilnīgi drošībā. Bet jūsu kaķis domā savādāk. Viņam ir vajadzīga mājīgākā un drošākā vieta, kur atpūsties un aizmigt. Kā jūs domājat, kur mājā ir tāda vieta? Tieši tā, netālu no jums.

Kaķis guļ gultā, lai sasildītos

Kaķu ķermeņa temperatūra ir augstāka par cilvēka ķermeņa temperatūru. Pieaugušiem dzīvniekiem tas sasniedz +37,5 – +38 grādus. Lai aizmigtu, kaķim jābūt siltam.

Protams, var izvēlēties arī sildītāju. Bet tie nedarbojas visu gadu, un, kad tie ir ieslēgti, tie bieži ir pārāk karsti. Tātad, pieņem to, tu, cilvēk, esi lielisks kaķu sildītājs.

Kaķis guļ ar saviem saimniekiem, jo ​​viņam viņš pietrūkst

Pa dienu esi darbā, vakarā atnāc, sāc gatavot vakariņas, dari dažādus mājas darbus, ej dušā… Kas ir tavā grafikā? Nav kaķis. Bet viņš ir dzīvs un vēlas siltumu. Tāpēc tas var un kompensē uzmanības deficītu.

Kāpēc kaķis guļ ar saimniekiem? Tā viņa demonstrē savas tiesības

Jā, kaķi ir saimnieki. Ja jums ir citi mājdzīvnieki, kaķis centīsies tos neuzkrītoši atraidīt no jums. Un, ja viņai ir dominējošs, cīņas raksturs, tad cīnieties ar viņu.

Tāpēc jūsu mīlulis vienkārši demonstrē visiem pārējiem, ka esat viņa godīgi izcīnīts īpašums. Tas atnāks un apmetīsies, vienlaikus iezīmējot jūs ar saviem sviedru dziedzeriem, kas atrodas uz tā ķepu spilventiņiem.

Bet ir vēl vairāki citi iemesli, kas izskaidro tava mīluļa uzvedību!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment