Kam gaidāmas pārmaiņas un kam liela veiksme: Tamāra Globa sniedza padomus visām zvaigžņu zīmēm 2024. gada oktobrī

SKORPIONS

Iespējamas zādzības un zaudējumi – īpaši oktobra pirmajās dienās. Šis ir laiks, kad aiz muguras sākas tenkas. Pats nekādās intrigās nepiedalies. Esiet uzmanīgs tam, kas attiecas uz jūsu personīgo dzīvi. Šis ir mīlestības periods. Viņi pievērš jums uzmanību, velta laiku un uzmanību jūsu gaumei un arī tam, ko jūs varat darīt radoši. No oktobra otrās puses parādīsies labas iespējas saistībā ar apmācībām un intelektuāliem projektiem (arī pagaidu). Tas būs panākums ienākumu ziņā.

STRĒLNIEKS

Mēģiniet saprast un piedot tiem, kuri, iespējams, tagad jūs nesaprot. Vēlāk būsi sev pateicīgs, ka spēji izturēt šo periodu un tādā veidā spert soli nākotnē. Esiet ļoti uzmanīgs jauniem projektiem. Nekādā gadījumā nevajadzētu iet vienā ceļā ar krāpniekiem, jo ​​kļūdas var maksāt ļoti dārgi. Sievietes jūs atbalstīs un palīdzēs pa māju, bet tajā pašā laikā viņas uzmanīgi skatīsies uz jums: kas jūs esat viņu dzīvē, kā jūs varat palīdzēt? Mīloši cilvēki sevi parādīs oktobra beigās. Viņi jūs atbalstīs, veltīs laiku un uzmanību jūsu šarmam, popularizēs jūsu projektus un palīdzēs dažādos jautājumos. Esiet ļoti uzmanīgs uz ceļiem, īpaši tajos projektos, kurus nevērtējat.

MEŽĀZIS

Mainās karjeras jautājumi. Mainīsies attiecības ar vadību. Pilnīgi iespējams, ka darbā radīsies grūtības, bet tomēr biznesa jautājumi turpinās veiksmīgi virzīties uz priekšu. Pēc tam tas mainīs jūsu interešu loku. Bet tomēr draudzīgas sievietes palīdzēs, un tās būs labas iespējas gan ikdienai, gan finansiāliem ienākumiem. Un arī: studijām, projektiem, kas attiecas uz ģimenes attiecībām, intelektuāliem projektiem.

ŪDENSVĪRS

Esi uzmanīgs ceļojumos, sarunās ar attāliem partneriem, kā arī finansiālās attiecībās. Oktobra pirmā puse šajā ziņā sola visai ievērojamas grūtības. Un tikai pirmās nedēļas beigās ir iespējamas vienošanās, kas jūs atbalstīs. Jūs saņemsiet smagas ziņas no tālienes. Tie attiecas uz ģimeni, attāliem radiniekiem. Jūs varat pārvarēt šīs grūtības, ja izrādāt izturību. Esiet uzmanīgs arī jautājumiem, kas attiecas uz tiesas lietām. Nekādā gadījumā nevajadzētu doties piedzīvojumos. Oktobra otrajā pusē priekšniecība tevi atbalstīs finanšu jautājumos.

ZIVIS

Periods, kas prasīs īpašu uzmanību bērnu lietām. Jūs atradīsiet atbalstu bērnos. Šis ir veiksmes laiks sportā, radošumā un jautājumos, kas attiecas uz tālsatiksmes ceļiem. Oktobra otrajā pusē nāks iespējas, ko tev atnesīs attāli partneri. Varēsi īstenot interesantus projektus, kas saistīti ar darbu ar attāliem partneriem. Veiksme nāks radošumā, intelektuālās lietās un jautājumos, kas saistīti ar bērnu lietām.

Lasi vēl: No kā kaķi baidās: eksperti ir uzskaitījuši galvenās dzīvnieku bailes

Mēneša laikā tev būs jāattīsta lielāka aktivitāte, un, pateicoties tam, tiksi galā ar gandrīz visām grūtībām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment