Kāpēc 40 gadus vecas, nobriedušas sievietes izlemj dzemdēt bērnus?

Es vēlos jums pastāstīt stāstu, kas notika ar mani personīgi

Vidusskolā sadraudzējos ar vienu no savām klasesbiedrenēm, kura ieradās pie mums, kad bijām jau izlaiduma klase. Mums ar viņu bija ļoti tuvas attiecības. Viņa piedzima, kad viņas mātei bija 37 gadi, un viņas jaunākais brālis piedzima, kad viņu mammai bija 41 gads.

Šī sieviete kļuva par māti diezgan vēlu, un jo īpaši to tā uzskatīja tajos laikos. Tad lielākā daļa sieviešu dzemdēja 20 gadu vecumā.

Vienmēr esmu apbrīnojusi savas draudzenes mammu. Viņa bija ļoti gaiša, draudzīga, dzīvespriecīga un pacietīga persona.

 

Viņa mīlēja pavadīt savu brīvo laiku ar saviem bērniem un viņu draugiem, ļaujot mums darīt visu ko. Kopā ar viņu mums nekad nebija garlaicīgi, kamēr lielākā daļa māšu, kas pēc darba sūdzējās par nogurumu, nodarbojās tikai ar sevi. Pilnīgs pretstats, vai ne?

Kā tāda māte varēja radīt kauna sajūtu? Visi bērni sapņoja, ka viņu māte, vismaz nedaudz, ir līdzīga šai sievietei.

Mums, bērniem, viņa nekad neizskatījās veca. Viņas vecumu neviens neievēroja, viņa raisīja tikai pozitīvas emocijas.

Arī es divdesmit gadu vecumā uzskatīju, ka sievietēm 40 gadi jau ir teju dzīves saulriets. Šodien man ir 40 un tagad es saprotu, cik stulbas bija manas domas. Protams, iemesls šādam viedoklim bija pārāk jaunais vecums.

Kad sieviete nolemj dzemdēt, viņai jāskatās nevis uz vecumu, bet gan uz savām materiālajām iespējām. Bērns ir liela atbildība, un tāpēc topošajai māmiņai jābūt tam gatavai.

Un tie cilvēki, kas par tādām sievietēm runā negatīvi, dzīvi nemaz nesaprot. Vispirms viņiem pašiem daudz jāiemācās, pirms viņi sāk nodarboties ar moralizēšanu.

Bērni, kuriem ir mīloši un saprotoši vecāki, kuri ir pilnībā nodrošināti ar visu, par viņiem nekad nekaunēsies.

LASI VĒL: Kāds būs 2023. gads katrai zodiaka zīmei saskaņā ar Vasilisa Volodina prognozi

Skaitlis pasē ir pēdējais, kam jāpievērš uzmanība. Sievietes vecumā no 40 var izskatīties kā divdesmitgadīgas, dzīvot aktīvu dzīvi un izbaudīt katru dienu. Bet dažām jaunām meitenēm vajadzētu no viņām mācīties, jo viņas izskatās un uzvedas kā vecas sievietes.

Galvenais, lai izdodas palikt stāvoklī. Un dzīves pieredze un vecums palīdzēs izaudzināt cienīgu cilvēku.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment