Pakāpeniski gan receptes, gan maizes sastāvs tika pārveidots, lai apmierinātu šīs vajadzības. Tās ļoti atšķiras no mūsu maizes.
Piemēram, jūs gandrīz nekad neatradīsiet pilnvērtīgu melnu vai vienkārši “saldskābo” rudzu maizi (izņemot mazās maiznīcās). Gandrīz visa maize vai maizītes būs gatavotas no baltajiem miltiem ar augstu glikēmisko indeksu.
VIDEO:
Turklāt amerikāņu maize ir pilna ar emulgatoriem, konservantiem, hidrogenētiem taukiem un īpašām sastāvdaļām, kas nodrošina maizes elastību un nebeidzamu svaigumu. Pastāv pat uzskats, ka dažiem maizes veidiem tiek pievienots pārtikas spirts un kukurūzas cukurs (lai gan paši ražotāji to noliedz).
Lasi vēl: Izņemiet šo populāro dzērienu no ledusskapja un aplaistiet savas ģerānijas. Ziedi ātri atalgosies ar skaistiem ziediem
Patiesībā maizes tēma Amerikā ir ļoti plaša, interesanta un dziļa.
Tevi noteikti interesēs
- Latvijas klimata daļas vadītājs publicējis pirmo tiešo prognozi par to kāda mūs sagaida ziema: ”Viegli nebūs”
- Itālietis Marko trīs gadus nodzīvoja Latvijā: stāstu, kāpēc viņam pie mums patika labāk nekā Vācijā
- “Mēs jau sen nekontaktējamies”: atklājusies aktiera Daiņa Porganta ciešā saikne ar komponista Raimonda Paula ģimeni
- Galvenais “trumpis” un dvēseles frekvence, pamatojoties uz jūsu dzimšanas mēnesi
- 11.11. – Meistara skaitlis: eksperti iesaka nenokavēt šo dienu, jo tajā atvērsies lielo iespēju “portāls”
- Līgavainis atcēla kāzas nedēļu pirms ceremonijas -iemesls bija ļoti dīvains








