Kāpēc Amerikā ir tik briesmīga vates maize, kuru vienkārši nav iespējams ēst

 

Pakāpeniski gan receptes, gan maizes sastāvs tika pārveidots, lai apmierinātu šīs vajadzības. Tās ļoti atšķiras no mūsu maizes.

Piemēram, jūs gandrīz nekad neatradīsiet pilnvērtīgu melnu vai vienkārši “saldskābo” rudzu maizi (izņemot mazās maiznīcās). Gandrīz visa maize vai maizītes būs gatavotas no baltajiem miltiem ar augstu glikēmisko indeksu.

 

Turklāt amerikāņu maize ir pilna ar emulgatoriem, konservantiem, hidrogenētiem taukiem un īpašām sastāvdaļām, kas nodrošina maizes elastību un nebeidzamu svaigumu. Pastāv pat uzskats, ka dažiem maizes veidiem tiek pievienots pārtikas spirts un kukurūzas cukurs (lai gan paši ražotāji to noliedz).

Lasi vēl: Izņemiet šo populāro dzērienu no ledusskapja un aplaistiet savas ģerānijas. Ziedi ātri atalgosies ar skaistiem ziediem

Patiesībā maizes tēma Amerikā ir ļoti plaša, interesanta un dziļa.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment