Kāpēc bezdelīgas būvē ligzdas pie tava mājokļa sienas. Pievērs uzmanību šiem iemesliem!

Aizsardzība pret nepatikšanām un nelaimēm

Leģenda vēsta – ja bezdelīgas uzbūvē ligzdu pie mājas sienas, nepatikšanas mājoklim ies ar līkumu. Šie putni arī aizsargā no negatīvās enerģijas un tiek uzskatīti par labajiem gariņiem, kas sargā un svētī mitekļa iemītniekus.

Panākumi un labklājība

Turklāt bezdelīgas ir veiksmes un labklājības simbols. Ja tās parādās tava mājokļa teritorijā, gaidāmi patīkami notikumi un veiksme. Cilvēki paši cenšas piesaistīt šos putnus savām mājām, izveidojot tiem barotavas.

 

Ar vienu apstrādi atbrīvosieties no kāpostu baltajiem tauriņiem visas vasaras garumā

Pie mana daudzdzīvokļu nama sienas bezdelīgu pāris arī šopavasar uzbūvēja ligzdiņu. Vīram nepatika, viņš gribēja bezdelīgas patriekt, izjaucot ligzdu, bet es ļoti lūdzos, lai tā nedara.

Man kaut kā intuitīvi šķiet, ka šie putniņi nesīs laimi mūsu mājvietai. Un cik interesanti ir vērot bezdelīgu ikdienas gaitas!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Bet vai pie tava mitekļa ārsienas kādreiz ciemojušies šie putni un savijuši tur ligzdu? Laipni lūgts pastāstīt komentāros, kā tu ar tiem sadzīvo. Būsim arī pateicīgi, ja dalīsies ar rakstu soctīklos!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment