Kāpēc daudzas mūsu sievietes, kurām pāri 45, izskatās kā večiņas (Foto)

Daudzas sievietes, sasniedzot 45 gadu slieksni, sāk mazāk rūpēties par savu izskatu un skaistumu. Kad bērni ir pieauguši, viņas bieži vien pievēršas mazbērniem, pilnībā aizmirstot par savām personīgajām interesēm.

Kad sievietes sasniedz pensijas vecumu, viņas bieži vien nomaina elegantos kostīmus pret mājas halātiem un ātri kļūst par večiņām. Šodien runāsim par iemesliem, kas veicina sieviešu novecošanos.

Novecošanas cēloņi: kāpēc sieviete izskatās vecāka

Novecošanas tips

Mēs jau zinām, ka sievietes noveco ātrāk nekā vīrieši, taču jāņem vērā arī vēl viens svarīgs faktors – novecošanas tips. Pirmais ir nogurušais tips, kas raksturīgs cilvēkiem ar smalkām sejas līnijām. Ja esi pamanījusi, ka acu un lūpu kaktiņi nolaidušies, āda kļuvusi pelēcīga un parādās grumbas, tas liecina par nogurušo novecošanas tipu.

Ir vēl viens novecošanas tips, kas biežāk novērojams apaļīgiem cilvēkiem. Šajā gadījumā parādās dubultzods, sejas ovāla izplūšana un krokas uz kakla.

Vēl viens novecošanas tips ir sīkgrumbu veidošanās. Lai gan sejas kontūra paliek izteikta, uz sejas parādās daudz sīku grumbiņu un kroku.

Visbeidzot, muskuļu novecošanas tips. Šī tipa cilvēki ilgāk saglabā jauneklīgu izskatu, taču, kad novecošana sākas, tā notiek ļoti ātri: seja pārklājas ar grumbām, nokarājas augšējie plakstiņi, un acu un lūpu kaktiņi noslīd uz leju.

Svarīga lieta: zobi

 

Runājot par sieviešu novecošanu, ir svarīgi neaizmirst arī par zobiem. Tieši smaids var atklāt cilvēka vecumu – dzelteni zobi un spraugas starp tiem var pat jaunai meitenei radīt vecuma iespaidu.

Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment