Kāpēc daudzas mūsu sievietes, kurām pāri 45, izskatās kā večiņas (Foto)

Laika vai naudas trūkuma dēļ sievietes bieži vien ignorē mutes dobuma veselību. Rezultātā pēc 50 gadu vecuma daudzas ir spiestas uzstādīt zobu tiltiņus. Tomēr par zobiem jārūpējas jau no jaunības, lai vecumdienās saglabātu labu izskatu.

Atteikšanās no izpriecām

Kad ir pienācis laiks doties pelnītā atpūtā, tas nenozīmē, ka jānoslēdzas mājās un jāpavada viss laiks pie televizora. Diemžēl daudzas dāmas šajā vecumā domā, ka viņu laiks ir neatgriezeniski aizgājis.

Mazkustīgs dzīvesveids, atteikšanās no priekiem un izklaidēm var novest pie priekšlaicīgas novecošanas. Skatieties uz itāļu vecmāmiņām: viņas ceļo, satikties ar draugiem un meklē jaunus vaļaspriekus. Novecošana viņas nebaida!

Nepiemērots apģērbs

„Kam man jauns apģērbs, esmu taču pensijā! – tieši tāda domāšana noved pie priekšlaicīgas novecošanas. Izskatīties stilīgi var jebkurā vecumā.

Nav obligāti jādzenas pēc trendiem un jāizskatās pēc jaunietes. Ir bāzes garderobe un klasiskas lietas visiem laikiem. Tieši tādas mēs iesakām pirkt sievietēm pāri 50.

Domāšana

Palikt pozitīvām, smaidīt un priecāties par dzīvi tas ir galvenais jaunības noslēpums. Nepārvērt savu dzīvi par nebeidzamo loku: virtuve, uzkopšana, gludināšana, televizors, gulēšana. Viena un tā pati ikdiena noved pie ne pārāk vēlamām lietām. Lai interese nezūd par jaunām prasmēm un zināšanām.

Strādā rokdarbus, iemācies veidot no māla, ej nūjot. Un cik daudz vēl neizlasītu grāmatu, cik neredzētu pilsētu! Un kad tad vēl, ja ne pensijā, var veltīt laiku kaut kam jaunam?

Atrodi laiku ģimenei, bet neaizmirsti par sevi, īpaši tad, kad tev jau pāri 50. Lūdzam jūs, daiļās dāmas, neaizmirstiet par sevi! Novecošanas iemesli nav tikai solīdais vecums, tas ir arī dzīves veids.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment